Pudra proteica Pre-Workout Explosive, 1kg, Gold Nutrition

Suplimente sportivi

In stoc
120,23 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Pudra proteica Pre-Workout Explosive, 1kg, Gold Nutrition

652354754

Pre-Workout Explosive este un supliment alimentar creat pe baza unei formule speciale, cu proprietati unice ce ajuta la cresterea nivelului de forta si anduranta in timpul antrenamentelor fizice intense.

Are un procent ridicat de Beta-Alanina substanta ce ajuta la reducerea aciditatii la nivelul celulelor si la reducerea starii de oboseala.

Acest supliment este formula ideala pentru o crestere remarcabila a masei musculare si a fortei, pentru recuperarea rapida in urma antrenamentelor si pentru accelerarea metabolismului.

Formula este imbogatita cu Arginina, aminoacid folosit de organism pentru formarea proteinelor si consolidarea apararii impotriva infectiilor. De asemenea, Arginina ajuta la buna functionare a sistemului cardiovascular, la ameliorarea fluxului sanguin coronarian si periferic, la dilatarea, relaxarea si mentinerea elasticitatii vaselor de sange.

Creatina Monohidrata imbunatateste performata fizica in exercitii scurte si de mare intensitate, ajuta la refacere si ofera energie organismului pentru a face fata la antrenamentele intense.

Proprietati:

  • Creste nivelul de forta si anduranta in timpul antrenamentelor intense;
  • Ajuta la cresterea in volum a masei musculare;
  • Reduce starea de oboseala;
  • Ajuta la recuperare in urma antrenamentelor intense.

Ingrediente: Maltodextrina / Maltodextrina, Dextroza / Dextroza, Creatina monohidrat / Creatina monohidrat (8%), Beta-alanina / Beta-alanina (6%), L-arginina / L-arginina AKG (6%), BCAA pulbere / caracatita / BCAA pulbere (L-leucina / L-leucina, L-izoleucina / L-izoleucina, L-valina / L-valina, Emulgator / Emulgator / Emulgator (lecitina de soia / lecitina de soia)) (5%), Bicarbonat de sodiu / sodiu / sodiu bicarbonat (4%), acidifiant / acidulant / acidifiant (acid citric / acid citric), taurina / taurina (2%), colorant / colorant / color (beta-caroten / beta-caroten), aroma / aromatizant, cafeina anhidra / cafeina anhidru (0,3%), Extract / extract de Ginkgo Biloba / extract de Ginkgo Biloba (0,24%), extract de ginseng siberian / extract de ginseng siberian (0,2%), acid alfa lipoic / acid alfa lipoic (0,2%), malat de L-citrulina / malat de L-citrulina (0,2%) ), Indulcitor / indulcitor (sucraloza / sucralosa), extract de seminte de struguri / extract de seminte de struguri / extract de seminte de struguri (0,1%), extract de ghimbir / extract de ghimbir / extract de ghimbir (0,1%), picolinat de crom / crom / picolinat de crom. Poate contine urme de gluten, lapte, ou si lupin. Poate contine urme de gluten, lapte, huevo si altramuz.

Mod de prezentare: borcanel de 1kg.

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 08.07.2021