Prostaveg, 120 capsule, Bionovativ

Suplimente alimentare

In stoc
72,03 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Prostaveg, 120 capsule, Bionovativ

652366076

Contribuie la functionarea normala a prostatei si a aparatului genito-urinar.

Este un produs unic, ce contine o formula din noua ingrediente vegetale, cu o varietate impresionanta de cai prin care actioneaza pentru mentinerea sanatatii si pentru vindecarea bolilor prostatei. Baza produsului o constituie doua extracte standardizate, cu o inalta concentratie, care ajuta la un reglaj hormonal rapid, respectiv activeaza puternic imunitatea.

Beneficii:

  • Contribuie la mentinerea metabolismului celular normal si a sanatatii celulelor;
  • Contribuie la functionarea normala  a  prostatei si a aparatului genito-urinar in general;
  • Sustine buna gestionare a stresului organic produs de interactiunea cu radiatiile si substantele toxice;
  • Protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente/capsula: Capsule vegetale; Sofran-de-India (Curcuma longa), rizom, pulbere: 90mg; Palmier-pitic (Serenoa repens), fructe, extract apos 1:1: 80mg; Astragalus (Astragalus membranaceus), radacina, extract hidroalcoolic 20:1 cu min 50% polizaharide: 50mg; Astragalus (Astragalus membranaceus), radacina, pulbere: 40mg; Gheara-matei (Uncaria tomentosa), scoarta, pulbere: 40mg; Coada calului (Equisetum arvense), parti aeriene, extract apos (silice) cu min 7% siliciu: 30mg; Coacaz negru (Ribes nigrum), frunze, extract apos cu min.15% polifenoli: 30mg; Palmier-pitic (Serenoa repens), fructe, extract 4:1 in dioxid de carbon supercritic, cu min. 25 acizi grasi: 20mg; Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 2000ppm Seleniu: 20mg*. *Doza recomandata aduce 80-160mcg Seleniu (145-290%VNR).

Mod de administrare: cate 1-2 capsule, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.

Precautii:

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se consuma de preferinta, inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. A se pastra bine inchis, ferit de umiditate si caldura. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Mod de prezentare: flacon cu 120 de capsule.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 23.02.2022