Prostaden, 30 capsule, Rotta Natura

Suplimente alimentare

In stoc
25,30 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652360633

Actiune compexa si completa pentru ingrijirea prostatei. Reda confortul zilnic prin reducerea frecvente urinarilor (mictiunilor) nocturne datorate hiperplaziei benigne de prostata (HPB). Reface dinamica sexuala. Reduce riscul aparitiei cancerului de prostata. Pentru ameliorarea simptomelor cauzate de prostata, este nevoie de ingrijiri speciale.

S-a constata ca Adenomul de prostata are la baza o dereglare hormonala, dar mai sunt implicate si alte elemente cum ar Zincul. O ameliorarea a volumului prostatei s-a observat in cursul suplimentarii dietei cu zinc. Acest lucru, impune folosirea unui produs mult mai complex, ca si compoziie si actiune.

Extractul din Palmier pitic (Saw Palmetto), impreuna cu uleiul de dovleac (Pumpkin), au capacitatea de a inhiba mecanismele responsabile de inmultirea celulelor prostatei din cauze hormonale. Cu toate acestea, este dovedit ca nu intervin in echilibrul hormonal al organismului

Pe de alta parte, acidul folic si licopenul sunt implicate in protejarea prostatei, de actiunea radicalilor liberi ce pot declansa cancerul de prostata. Datorita combinarii bine documentate, a tuturor elementelor din formula Prostaden, acesta se prezinta ca un produs ce ofera o ingrijire completa a prostatei.

Ingrediente: Extract din fructe de Palmier-pitic (Serenoa repens) cu minim 25% acizi grasi 350mg. Extract 4:1 din seminte de Dovleac 100mg. Extract din fructe de Tomate cu minim 5% Licopen 100 mg. Extract 4:1 din radacini de Urzica 60mg. Gluconat de Zinc (cu 13,56% Zinc) 36,88mg.

Mod de administrare: 1 capsula/zi.

Precautii:

  • Nu se administreaza copiilor sub 3 ani
  • A nu se depasi doza zilnica recomandata.
  • A se pastra la loc intunecos si ferit de lumina.
  • A nu se lasa la indemana copiilor.
  • Nu folositi produsul dupa data expirarii.
  • Acest podus este un supliment alimentar. Acesta nu inlocuieste un regim alimentar adecvat.

Forma de prezentare: 30 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 10.12.2021