Propolis & Vitamina C & Echinacea, 60 comprimate masticabile, Adya Green Pharma

Suplimente alimentare

In stoc
13,96 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Propolis & Vitamina C & Echinacea, 60 comprimate masticabile, Adya Green Pharma

17531407

Combinatia de propolis, echinaceea si vitamina C din suplimentul alimentar marca Adya Green Pharma sustine sanatatea sistemului imunitar si a sistemului respirator. Efectul  calmant si emoilent asupra gatului, rezultat din  imbinarea actiunii protectoare a vitaminei C cu cea antibacteriana a propolisului, este imbunatatit prin adaugarea de echinaceea, planta medicinala cu actiune imunostimulatoare recunoscuta.

Ingrediente: pentru 1 comprimat- Acid ascorbic/vitamina C – 100mg/125%VNR*; Extract hidroetanolic(maltodextrina, dioxid de siliciu) de  Propolis cu  8-12% flavoinoide   20mg**; Extract hidroetanolic (maltodextrina) din radacina de Echinacea purpurea, cu 4% polifenoli – 10mg**; Indulcitori: sorbitol, manitol, sucraloza, zaharina; Colorant:TM galben (maltodextrina, amestec concentrat de lamaie si sofranel); Aroma: miere; Agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal; Acidifiant: acid citric monohidrat.

*Valoare nutritionala recomandata.

**doza zilnica nu a fost stabilita.

Mod de administrare:

  • Adulti: 2 comprimate masticabile x3/zi, dupa mesele principale;
  • Copii cu varsta intre 3 si 7ani: 1-2 comprimate masticabile/zi;
  • Copii de peste 7 ani:1-3 comprimate masticabile/zi.

Mod de prezentare: flacon cu 60 de comprimate masticabile.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 29.04.2022