Propolis Vitamina C cu Echinacea, 40comprimate masticabile, Alevia

Suplimente alimentare

Brand: ALEVIA
In stoc
12,65 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Propolis Vitamina C cu Echinacea, 40comprimate masticabile, Alevia

7481882

Propolisul are o actiune antibacteriana, antifungica si antivirala. Vitamina C mareste rezistenta organismului fata de infectii. Echinacea este una dintre cele mai cunoscute plante care stimuleaza sistemul imunitar al organismului. Contine unele dintre cele mai eficiente substante active cu efect benefic in infectiile virale si bacteriene.

Beneficii:

  • Creste rezistenta fata de infectiile de tipul laringitelor, amigdalitelor si rinofaringitelor;
  • Efect benefic in infectiile localizate la nivelul cavitatii bucale, tractului respirator cauzate de bacterii: stafilococi, streptococi, fungi (candida) si virusuri gripali si respiratori.

Ingrediente: propolis (extract 2:1) 30mg, vitamina C 100mg, vitamina B2 1,2mg, echinacea (echinacea purpurea, extract standardizat cu 4% polifenoli) 10,00mg

 Mod de utilizare: cate 2 - 3 comprimate pe zi la copii si cate 3 - 4 comprimate pe zi la adulti.

Atentionari: acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

Mod de prezentare: borcanel cu 40 comprimate.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 16.04.2021