• -13%

Soluție micelară Sensibio H2O AR, 250 ml, Bioderma

Cod produs: 7504026
49,99 lei* Salveaza 13,8%
57,99 lei
*Aceste oferte sunt valabile pentru detinatorii cardului de fidelitate Sensiblu, in limita stocului disponibil, in farmaciile selectionate

Solutie micelara demachianta Sensibio H2O AR 250ml Bioderma

Indicatii: Inovatie anti-roseata: solutia micelara care curata tenul indeparteaza machiajul si ajuta la reducerea rosetei!

Beneficii: Sensibio H2O AR este prima solutie micelara pentru demachiere care imita compozitia naturala a pielii pentru indepartarea perfecta a machiajului fiind potrivita chiar si pentru pielea cea mai sensibila. Aceasta de asemenea inhiba roseata prin reglarea factorului responsabil pentru vasodilatatie.

Solutiile micelare Sensibio H2O sunt primele si singurele solutii micelare perfect compatibile cu pielea: esterii de acizi grasi elemente constitutive ale micelelor sunt similare cu fosfolipidele membranelor celulare ale pielii si ajuta in mod natural la reconstruirea peliculei hidrolipidice a pielii.
Brevetul exclusiv Rosactiv® actioneaza asupra VEGF unul dintre principalii factori responsabili pentru dilatatia si slabirea vaselor capilare ale pielii surse de roseata. Extractul de cucumis sativus calmeaza instantaneu.

- Reduce si previne biologic roseata
- Curata si indeparteaza perfect machiajul de pe fata si conturul ochilor
- Calmeaza si decongestioneaza
- Nu necesita clatire
- Formula fara parfum.
- Hipoalergenica.
- Fara alcool.
- Fara parabeni.