• -21%

Fond de ten corector cu acoperire 16 ore DermaBlend, Nuanța 25 Nude, 30 ml, Vichy

Cod produs: 7494270
74,99 lei* Salveaza 21,05%
94,99 lei
*Aceste oferte sunt valabile pentru detinatorii cardului de fidelitate Sensiblu, in limita stocului disponibil, in farmaciile selectionate

Descriere:
Fondul de ten corector Vichy Dermablend este primul cu o textura care se adapteaza perfect pielii. Ofera un look perfect care dureaza pana la 12 ore, fara a da un efect de masca, lasand pielea luminoasa. Este destinat celor cu pielea sensibila, cu pete sau cearcane.Textura moale este usor de aplicat si contine pigmenti concentrati care asigura o acoperire perfecta a imperfectiunilor. Fondul de ten corector Dermablend este potrivit tuturor tipurilor de piele, inclusiv pentru cea sensibila. Este hipoalergenic si nu cauzeaza aparitia acneei.

 
Ingrediente active:
Vichy Thermal Spa Water – apa de la izvorul Lucas este imbogatita cu 17 minerale si 13 oligoelemente care au proprietatea de a calma, reface si reduce simptomele de usturime, mancarime si arsura si de a proteja pielea impotriva factorilor nocivi. 

Aplicare:
Aplicati cu ajutorul unui burete special sau cu varful degetelor direct pe piele. Pentru un look natural aplicati produsul si la baza gatului, urechilor si a fruntii inspre par. In zonele cu probleme, aplicati o cantitate mai mare, apoi uniformizati.