• -17%

Ser contra căderii părului Revalid, 50 ml

Cod produs: 7532857
139,99 lei* Salveaza 17,65%
169,99 lei
*Aceste oferte sunt valabile pentru detinatorii cardului de fidelitate Sensiblu, in limita stocului disponibil, in farmaciile selectionate

Revalid® Regrowth Serum cu 3% Redensyl ®.

Redensyl ® reactivează creșterea părului, reduce căderea părului și îmbunătățește densitatea părului. Redensyl® este compus din două molecule brevetate, obținute din arborele Larch (Zadă) și frunzele de ceai verde. Un studiu clinic a demonstrat că Redensyl® 3% are efect asupra celulelor stem din foliculul de păr care stau la originea apariției noilor fire de păr. Până la 28.000 noi fire de păr după 3 luni de utilizare zilnică. Extractul din floare de artemisia din Alpii elvețieni furnizează uleiuri esențiale antioxidante care completează efectul revigorant Redensyl ®.  Aminoacizii și pantenolul hidratează părul și scalpul uscat, și stimulează reînnoirea celulelor pielii.

 

Aplicați zilnic 3,5 ml (6 - 8 apăsari) direct pe scalp, în zonele afectate, pe părul uscat sau umed. Masați delicat scalpul. Nu clătiți. Aranjați părul ca de obicei. Nu vă spălați, nu faceți duș, nu spălați părul sau nu utilizați sauna până la 6 ore după aplicarea serului deoarece acest lucru poate afecta negativ rezultatul.  50ml = aprox. 14 zile de tratament. Ciclurile de creștere ale părului pot dura între 1 lună și 4 luni, de aceea recomandăm folosirea zilnică Revalid® Regrowth Serum pentru cel puțin 3 - 6 luni pentru rezultate semnificative.

2019-10-11

Produs

Super Bun!