• -25%

DR.HART SPRAY PT ARSURI CU PANTHENOL*100 ML

Cod produs: 7534052
18,99 lei* Salveaza 25,5%
25,49 lei
*Aceste oferte sunt valabile pentru detinatorii cardului de fidelitate Sensiblu, in limita stocului disponibil, in farmaciile selectionate

Dr. Hart Spray pentru arsuri  si piele iritata cu D-Panthenol este un produs recomandat pentru reducerea efectului cauzat de arsuri termice, solare sau iritatii ale pielii si are efect calmant, cicatrizant si regenerant al epidermei.

Actiune:

Dr. Hart Spray pentru arsuri si piele iritata cu D-Panthenol actioneaza ca agent de regenerare cutanata, având efect cicatrizant si protectiv asupra epidermei.

Prin continutul sau de Panthenol (Provitamina B5), extract din flori de Galbenele (Calendula officinalis) si Vitaminele C si E, produsul reduce efectul neplacut al arsurilor termice sau solare, calmeaza iritatiile pielii, îmbunatateste circulatia sanguina periferica, neutralizeaza actiunea radicalilor liberi, mentine gradul de hidratare al epidermei si contribuie la regenerarea ei.

Utilizare:

Pulverizati o cantitate suficienta de Dr. Hart Spray pentru arsuri si piele iritata cu D-Panthenol pe zona de piele afectatasi  masati usor.

Repetati aplicarea produsului de 2-3 ori pe zi, pâna când arsura sau iritatia dispar si pielea isi recapata aspectul normal.