• -35%

HIPOCRATE PARANIX SPRAY*100ML+PIEPTENE GRATIS

Cod produs: 7500655
41,99 lei* Salveaza 35,39%
64,99 lei
*Aceste oferte sunt valabile pentru detinatorii cardului de fidelitate Sensiblu, in limita stocului disponibil, in farmaciile selectionate

Descriere:

Spray-ul Paranix introduce o noua generatie de solutii impotriva paduchilor de cap, cu o formula superioara cu actiune dubla: sufoca si deshidrateaza in acelasi timp paduchii de cap si ouale acestora, dintr-o singura utilizare.
Eficacitatea spray-ului Paranix a fost testata clinic si a fost dovedit a fi un tratament eficace pentru eliminarea paduchilor de cap si a oualor acestora.

Ingrediente: 
96% uleiuri minerale
4% ulei siliconic
Fara insecticide


Mod de intrebuintare: 
In cinci pasi simpli si usor de urmat, paduchii de cap si ouale acestora sunt 100% eliminati.

1.
Utilizati un pieptene special anti-paduchi sau pieptene din os, pentru a verifica bine parul fiecarui membru al familiei, de preferinta in timpul zilei, la lumina naturala. Tratati toti membrii care au luat paduchi de cap in aceeasi zi, pentru a evita reinfestarea.


2.Tineti spray-ul la aproximativ 10 cm distanta de par si pulverizati uniform, cu atentie, o cantitate suficienta de solutie Paranix pe parul uscat. Asigurati-va ca umeziti tot parul si scalpul. Datorita consistentei sale, solutia aplicata ramane pe suprafata pulverizata, fara sa se scurga. Apoi masati bine de la radacini spre varfuri, acordand o atentie deosebita zonei gatului si celei din spatele urechilor. Lasati sa actioneze timp de 15 minute.

3.Spalati parul cu un sampon obisnuit si clatiti bine. Spalati din nou, daca este necesar.

4.Inainte de uscarea parului, folositi un pieptene special anti-paduchi sau pieptene din os pentru a elimina paduchii si ouale acestora.

5.Reluati tratamentul 7 zile mai tarziu, repetand pasii de la 1 la 4. Acest lucru va asigura ca ciclul de viata al paduchilor este complet intrerupt. Orice ou care ar fi putut ecloza de la primul tratament va fi eliminat.

Nu exista niciun risc in repetarea tratamentului de mai multe ori.