• -25%

DR.HART SAMPON ANTI PADUCHI*100 ML

Cod produs: 7525898
32,99 lei* Salveaza 25,01%
43,99 lei
*Aceste oferte sunt valabile pentru detinatorii cardului de fidelitate Sensiblu, in limita stocului disponibil, in farmaciile selectionate

Dr. Hart SAMPON TRATAMENT este un dispozitiv medical, care nu contine substante chimice, nu este toxic si actiunea lui se bazeaza pe efectul unor uleiuri eterice si extracte naturale 100% ale unor plante din padurile tropicale.

Dr. Hart SAMPON TRATAMENT poate fi utilizat pentru tratamentul pediculozei si pentru a preveni infestarea cu paduchi si lindeni.

Este recomandat pentru întreaga familie si poate fi utilizat în mod frecvent, fara risc pentru sanatate.

Cele 3 actiuni eficiente ale Dr. Hart SAMPON TRATAMENT sunt:

• Eliminarea de paduchi si lindeni de catre actiunea comuna a celor 3 ingrediente active;

• Eliminarea si distrugerea oualor datorita extractului de Quassia amara;

• Crearea unui mediu nefavorabil pentru paduchi si oua din cauza uleiurilor care actioneaza ca repelent.

Cele 3 ingrediente active prezente în compozitia Dr. Hart SAMPON TRATAMENT sunt:

Ulei de Andiroba extras din semintele de Carapa guaianensis, o planta din jungla amazoniana, prin presare la rece, fara a utiliza solvent. Acest ulei are proprietatea de respingere a insectelor, în special a celor hematofage (care se hranesc cu sânge).

Quassia Amara, un inhibitor de formare a chitinei, principala substanta care permite lindenilor sa adere puternic pe firele de par. Unul dintre ingredientele active ale Quassia Amara ataca exoscheletul chitinos al lindenilor. Aceasta actiune este suplimentara celei care duce la desprinderea cu usurinta a oualor de firele de par, determinând în final deteriorarea si dizolvarea învelisului exterior al lindenilor si al paduchilor, ceea ce face imposibila continuarea dezvoltarii lor. Actiunea acestui ingredient activ este continuata apoi de catre uleiul de Andiroba, care actioneaza precum un insecticid eficient, eliminând atât formele vii, cât si larvele si ouale paduchilor.

Ulei de Neem (Melia azadirachta), care are actiune de insecticid natural.

Componentele prezente în uleiul extras din Neem exercita mai multe activitati biologice: de respingere a insectelor pentru a nu-si mai depune ouale, produce infertilitatea oualor, inhibarea biosintezei de chitina, inhibarea comportamentului de hranire.