• -25%

DR.HART COMP.DIOSMINA,HESPERIDINA&VIT.C*30CPR FILM

Cod produs: 7519771
17,99 lei* Salveaza 25,01%
23,99 lei
*Aceste oferte sunt valabile pentru detinatorii cardului de fidelitate Sensiblu, in limita stocului disponibil, in farmaciile selectionate

Sustine circulatia venoasa deficitara.

Contribuie la diminuarea disconfortului cauzat de varice.

Supliment alimentar.

Dr. Hart Complex de Diosmina Hesperidina si Vitamina C contribuie la normalizarea permeabilitații capilare si la tonifierea si elasticitatea peretilor venosi, aspecte care ajuta la functionarea normala a venelor, capilarelor si a vaselor limfatice.

Diosmina si Hesperidina sunt doua bioflavonoide puternice, obtinute din citrice, care actioneaza sinergic, ajutand la tonifierea vnelor varicoase si hemoroidale.

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge.

Dr. Hart Complex de Diosmina Hesperidina si Vitamina C este util persoanelor care prezinta disconfort cauzat sau asociat cu circulatia venoasa deficitara (senzatia de picioare grele, umflate, dureri la nivelul gambelor).

Varicele afectează peste 60% dintre femeile cu vârsta peste 30 de ani, din România, incidența apariției acestora de la vârste tot mai fragede fiind tot mai mare, iar primele semne ale acestora pot veni încă din jurul vârstei de 20 de ani.

Principalele cauze ale apariției varicelor sunt sedentarismul, greutatea peste limita normală, suprasolicitarea picioarelor, statul picior peste picior, hainele mult prea strâmte, dar și moștenirea genetică.

Mod de utilizare:

Cate un comprimat filmat de 2 ori pe zi. Comprimatele filmate se inghit intregi, cu o cantitate suficienta de apa, in timpul meselor sau dupa mese.