ASPIRIN CARDIO 100MG CT*28CPR BAYER

Cod produs: 7521109
16,66 lei*
*Aceste oferte sunt valabile pentru detinatorii cardului de fidelitate Sensiblu, in limita stocului disponibil, in farmaciile selectionate

Aspirin Cardio 100 mg actioneaza ca un antiinflamator nesteroidian, antipiretic, analgezic, antiagregant plachetar.
Indicat in dureri usoare sau medii, de exemplu in cefalee, in dureri dentare, in dismenoree, inflamatii, febra si raceli.
Atentie Aspirin nu trebuie administrata timp indelungat sau in doze ridicate fara recomandarea medicului.

Compozitie:
1 comprimat contine componenta activa: acid acetilsalicilic 100 mg.

Administrare:
Aspirin Cardio 100 mg se administreaza copiilor si tinerilor cu afectiuni insotite de febra numai la indicatia medicului, din cauza posibilei aparitii a sindromului Reye si numai atunci cand alte masuri nu au avut o actiune binefacatoare.
Comprimatele se administreaza cu apa, pe cat posibil dupa masa. Este bine sa se bea 1/2 sau 1 pahar cu apa dupa administrare.
Aspirin Cardio 100 mg nu trebuie administrata dupa expirarea perioadei de valabilitate.
Se interzice administrarea Aspirin cand exista un risc crescut de hemoragii.
Aspirin Cardio 100 mg se administreaza numai la recomandarea medicului: in cazul terapiei simultane cu medicamente anticoagulante (de exemplu derivati ai cumarinei, heparina), in insuficienta glucozo-6-fosfat-dehidrogenazei, in astm sau alergie la antireumatice si alte substante alergene, la pacienti cu tulburari gastro-duodenale cronice, insuficienta renala, in timpul sarcinii, in special in ultimele trei luni.