Teste de ovulatie ProFecund, 3 teste, Hyllan

Cuplu si sex

Brand: HYLLAN

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

8,25 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7521777

Testul de ovulatie ProFecund este un test rapid imunocro matografic (CIA) pentru determinarea calitativa a LH-ului in urina. In timpul testarii, proba de urina va reactiona cu conjugat colorat (anticorp monoclonal anti-LH), care a fost preuscat pe banda de test. Amestecul urca apoi prin capilaritate pe membrana cromatografica.

Proprietati:

1. Sensibilitate: Testul de ovulatie ProFecund detecteaza concentratiile urinare ale LH-ului egale sau mai mari de 20 mIU/ml, prin aparitia unei benzi colorate in rosu in regiunea de test.

2. Acuratete: Acuratetea rezultatelor obtinute prin testele de ovulatie ProFecund a fost verificata prin comparatie cu Testul vizual calitativ. Rezultatele indica o compatibilitate de 100%.

3. Specificitate: Specificitatea testului de ovulatie ProFecund a fost determinata prin studii de reactivitate incrucisata cu alti hormoni prezenti in mod curent in urina (HCG, hFSH, hTSH). Pentru toti acesti hormoni au fost obtinute rezultate negative.

Interpretare rezultate:

1. Pentru un rezultat pozitiv, se va forma o banda colorata in rosu prin reactia cu complexul conjugat colorat specific al anticorpului LH, in regiunea benzii de testare a membranei (vor aparea doua linii). Intensitatea culorii liniei de testare va fi aceeasi sau mai puternica decat cea a liniei de control.

2. Pentru un rezultat negativ, intensitatea culorii liniei de testare este mai redusa decat cea a liniei de control.

 

Forma de prezentare: 3 teste banda

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 24.06.2021