Probiotice Colicillus Bebe Pediakid, 8ml, Laboratoires Ineldea

Suplimente alimentare

In stoc
82,24 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Probiotice Colicillus Bebe Pediakid, 8ml, Laboratoires Ineldea

652364263

Ajuta la prevenirea aparitiei colicilor la sugari, prima abordare terapeutica in alergie la proteina laptelui de vaca sau alte tulburari digestive.

Probioticele consolideaza flora endogena, prin urmare, sunt recomandate in mod special sugarilor.

5 picaturi de PEDIAKID® Colicillus® Bébé ii furnizeaza in fiecare zi copilului, 1 miliard de probiotice Lactobacillus Rhamnosus GG (tulpina selectata pentru performantele sale ridicate) + Lactobacillus Reuteri (tulpina probiotica cu studii clinice la pacientii tineri).

Fermentii sunt microincapsulati pentru a putea ajunge in intestin fara a fi inactivati de sucul gastric sau de bila si sunt stabilizati in suspensie printr-o tehnologie inovativa (Brevet al Probiotical S.p.A).

Nu contine lactoza, fructoza sau gluten, fara aditivi sau conservanti.

Ingrediente: trigliceride cu catena medie (ulei de cocos); fermenti lactici: Lactobacillus rhamnosus GG, Lactobacillus reuteri LR02.

Informatii nutritionale medii per 0.5 ml: Lactobacillus rhamnosus GG -0.5 x 10 miliarde de fermenti, Lactobacillus reuteri LR 02- 0.5 x 10 miliarde de fermenti.

Echivalent la 1 miliard de fermenti vii per doza.

Mod de administare: doza recomandata pentru consumul zilnic este de 0.5 ml, administrate intr-o singura priza. Aspirati din flacon cu ajutorul pipetei 0.5 ml.

Picaturile pot fi administrate pe cale orala direct pe limba, cu ajutorul unei lingurite sau amestecate intr-un lichid aflat la o temperatura mai mica de 37°C.

Formula este perfect adaptata consumului atat la nou-nascuti, cat si la copii mici. Se recomanda utilizarea in cure de 15 zile si reluarea acestora, la nevoie.

Mod de prezentare: flacon de 8ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 11.04.2022