Piure omogenizat din carne de curcan fara gluten 4 luni+, 2 x 80g, Plasmon

Mama si copilul

Brand: PLASMON
In stoc
15,95 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652356571

Curcanul are o carne alba cu un gust particular, delicat si adaptat inca de la primele faze ale diversificarii. Produsul este recomandat copiilor incepand cu varsta de 4 luni.

Proprietati:

- Carnea este un aliment important in alimentatia copiilor. Omogenizatele de carne Plasmon sunt studiate pentru a furniza copiilor proteine la o ridicata valoare biologica provenite exclusiv din carne.

- Carnea este gatita la aburi si acest lucru permite mentinerea in cele mai bune conditii a proprietatilor nutritionale a alimentelor. Nu contin coloranti si conservanti, conform legislatiei in vigoare.

- Crescatoriile sunt selectionate departe de surse de poluare, iar carnea este aleasa cu atentie si controlata. Fermele de productie sunt numai italiene.

Ingrediente:

- Apa de gatit, carne de curcan (30%), amidon de porumb, faina de orez (2%), suc concentrat de lamaie. Fara conservanti si coloranti, conform legii.

- Valori nutritionale (valori medii pentru 100g): valoare energetica: kJ 305 / kcal 73, proteine (Nx 6,25) 6,0g, carbohidrati (p.d.) 6,5g, grasimi 2,5g, sodiu 0,03g.

Mod de consum: Rupeti filmul de-a lungul liniei punctate si desurubati capacul. Incalziti-l la bain-marie sau la microunde si adaugati-l la mancare. Incepeti cu micute degustari si cresteti cantitatea in functie de indicatiile pediatrei.

Forma de prezentare: 2 x 80g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 22.09.2021