Piure omogenizat branzica Formaggino 4 luni+, 2 x 80g, Plasmon

Mama si copilul

Brand: PLASMON
In stoc
15,40 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652356568

Piureurile din branzica sunt studiate si monitorizate atent, astfel incat sa garanteze o valoare nutritiva cat mai ridicata a proteinelor, esentiale pentru dezvoltarea echilibrata copiilor. Produsul este recomandat pentru inceperea diversificarii alimentatiei copilului. Este produs in Italia, numai cu materii prime selectionate atent, din ferme departate de sursele de poluare.

Compozitie: Apa, branza (lapte, enzime din lapte, sare, cheag) (40%), amidon de porumb, regulator de aciditate: citrat de sodiu, citrat de potasiu.

Mod de consum: Rupeti sigiliul si desurubati capacul. Puteti sa incalziti la bain-marie sau la microunde si puteti sa adaugati in mancare sau sa serviti copilul ca atare. Se recomanda pentru inceput gustari mici si apoi cresteti cantitatea in functie de indicatiile pediatrului.

Avertizari:

- Daca produsul nu este consumat complet trebuie sa fie inchis, conservat in frigider si consumat in termen de 24 de ore.

- Se pastreaza in ambalajul original, departe de sursele de caldura. A se depozita la temperaturi intre 5-25º C, ferit de razele soarelui si umezeala.

Forma de prezentare: 2 x 80g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 22.09.2021