Piure din mere, pere, banane si caise Masha, 100g, Milupa

Mama si copilul

Brand: MILUPA

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

6,60 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Piure din mere, pere, banane si caise Masha, 100g, Milupa

652358900

De peste 90 de ani, punem toata grija si experienta Milupa in produsele noastre, astfel incat micutul de o crestere armonioasa si de o nutritie adecvata in fiecare etapa de varsta. La Milupa credem ca obiceiurile alimentare sanatoase se formeaza inca din primii ani de viata. De aceea, special pentru copilul tau, selectam cu atentie ingredientele provenite din culturi destinate nutritiei celor mici si le supunem la inalte standarde de calitate si siguranta.

Piureurile noastre de fructe cu caracterele preferate “Masha&Ursul” il incurajeaza  pe cel mic sa consume fructe sanatoase oriunde si oricand. De aceea, ti-am pregatit o combinatie inedita de fructe delicioase si hranitoare pastrate cu grija intr-un ambalaj modern, practic, adaptat micilor manute si usor de utilizat indiferent de ocazie: acasa, la plimbare sau in vacanta. Daca te intrebi ce am pus in mixurile noastre, raspunsul este simplu: fructe proaspete, pasate si pasteurizate si, pe alocuri, un strop de vitamina C.

Ingrediente: Mere 57,4% (piure de mere), pere 17,5% (piure de pere), banane 13% (piure de banane), caise 12% (piure de caise), acid L-ascorbic 0,04%, suc concentrat de lamaie.

*Contine zaharuri prezente in mod natural.    

Forma de prezentare: Pouch de 100g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 13.12.2021