Piure de fructe (banane, mere, capsune, kiwi) +6 luni, 90g, Milupa

Mama si copilul

Brand: MILUPA

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Despre produs

17535117

Piureul de fructe mere banane capsune si kiwi 6 luni+, 90 g de la Milupa continut de 100%% fructe. Pasteurizat, fara conservanti si coloranti artificiali. 1 pahar corespunde pentru 1 portie de fructe.

Dupa varsta de 4-6 luni laptele matern in exclusivitate nu mai satisface nevoile nutritionale si de energie crescute a bebelusului. Cerealele Milupa constituie tranzitia ideala intre alimentatia pe baza de lapte si introducerea hranei solide.

Gama Milupa contine o varietate de alimente care ajuta la introducerea treptata de noi gusturi si texturi in alimentatia copilului.

Rolul burticii nu se limiteaza doar la digestie. Sanatatea burticii este esentiala pentru bunastarea generala a copilului deoarece influenteaza cresterea, sistemul natural de aparare si dispozitie.

Alimentatia copilului tau in primele sale 1000 de zile influenteaza pe termen lung confortul digestiv, absorbtia nutrientilor, sistemul natural de aparare si starea de spirit.

Sanatatea burticii reprezinta esenta preocuparii Milupa, de aceea a dezvoltat o gama de cereale hranitoare, ideale pentru diversificare sau pentru completarea dietei echilibrate a copilului.

Caracteristici:

Fara zahar adaugat (contine zaharuri prezente in mod natural).
Continut de 100%% fructe.
Pasteurizat, fara conservanti si coloranti artificiali (conform legii).
1 pahar corespunde pentru 1 portie de fructe.
Nu contine gluten.
Sursa de vitamina C.
Fara ou, lapte si soja.
Recomandat de la 6 luni.

Forma de prezentare: 90g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.02.2022