Piroxicam gel 10 mg/g, 45g, Fiterman

Medicamente fara reteta

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

13,20 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Piroxicam gel 10 mg/g, 45g, Fiterman

2133654

Antiinflamator nesteroidian potent si bine tolerat, care combate durerea cauzata de traumatisme si procese inflamatorii cronice. Singurul produs pentru administrare topica sub forma de gel care contine 10mg/g piroxicam. Forma farmaceutica de gel permite administrarea rapida fara a mai masa locul aplicarii, lucru benefic mai ales in cazul afectiunilor traumatice la care durerea intensa nu permite masajul.

Este indicat la adulti si copii cu varsta peste 15 ani in tratamentul local simptomatic al: afectiunilor inflamatorii extraarticulare (dureri musculare, inflamatii ale tendoanelor si ale tecilor sinoviale care inconjoara tendoanele, dureri de spate fara compresie a maduvei spinarii); afectiunilor reumatice inflamatorii si degenerative, precum si inflamatiilor tesuturilor din vecinatatea articulatiei umarului; afectiunilor musculo-articulare traumatice (intinderi, contuzii, entorse, luxatii).

Ingrediente: dietanolamina, carbomer 980, trolamina, alcool etilic 96%, edetat disodic, p-hidroxibenzoat de metil (E218), p-hidroxibenzoat de n-propil (E216), apa purificata; 1 gram gel contine piroxicam 10mg.

Mod de utilizare: se administreaza de 3-4 ori pe zi la nivelul zonei afectate. Doza administrata la fiecare aplicare variaza in functie de suprafata zonei afectate, fiind de aproximativ 0,5-1g gel (aproximativ 3-4 cm). Durata tratamentului depinde de tipul afectiunii si de rezultatul obtinut.

Recomandari:

  • A se citi prospectul inainte de utilizare.
  • A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
  • A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.
  • A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Mod de prezentare: tub cu 45g gel.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 05.05.2021