Periuta de dinti electrica pentru copii HX6322/04, 1 bucata, Philips Sonicare

Igiena orala

Brand: PHILIPS

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Despre produs

7511198

Mentineti copiii interesati in timp ce invata sa isi perieze dintii. Periuta de dinti cu Bluetooth Philips Sonicare For Kids interactioneaza cu o aplicatie distractiva, care ajuta copiii sa isi perieze dintii pentru un timp mai indelungat si mai bine. Copiii se distreaza in timp ce invata tehnici care vor dainui toata viata.

Caracteristici:
Putere sonica interactiva.
Mai multa distractie, periere mai buna
Un inceput interesant pentru obiceiuri sanatoase in viata
Bluetooth(r) incorporat
Aplicatie consiliere
2 capete de periere
2 moduri

Aplicatia interactiva entuziasmeaza copiii cu privire la perierea dintilor
Aplicatia Philips Sonicare For Kids se sincronizeaza cu periuta de dinti sonica a copilului tau, pentru a-l ajuta sa invete despre igiena orala prin joaca. Antrenorul de periere al copilului tau il provoaca sa se perieze un timp mai indelungat si intr-un mod mai eficient. Fiecare sesiune incepe cu instructiuni vizuale clare despre tehnici de periere corecte, iar monitorul de progres al aplicatiei urmareste performantele totale. Copiii invata in timp ce se distreaza, iar parintii pot vedea cat de bine se descurca acestia intre controalele la medicul stomatolog.

98% dintre persoane spun ca este mai usor sa convingi copiii sa isi perieze dintii mai bine si mai mult.

Cu periuta de dinti si cu aplicatia Philips Sonicare For Kids, copiii pot descoperi cum sa isi perieze corect dintii pe cont propriu. Aplicatia se sincronizeaza cu periuta de dinti prin Bluetooth, pentru a demonstra tehnici corecte de periere si pentru a monitoriza evolutia. Copiii pot vedea cat de bine isi periaza dintii si pot castiga rasplati distractive pentru o treaba bine facuta. Educativ si eficient, 98% dintre parintii intervievati au spus ca le este mai usor sa isi convinga copiii sa isi perieze dintii mai bine si mai mult. Este modalitatea distractiva prin care copiii isi dezvolta obiceiuri sanatoase de igiena orala, care vor rezista toata viata.

Rasplati distractive pentru sesiuni de periere de succes.

Periuta de dinti si aplicatia Philips Sonicare For Kids aduc un nou nivel de distractie perierii dintilor. Personajul principal din aplicatie este Sparkly, caruia ii place foarte mult sa aiba dintii curati. Copiii au grija de Sparkly, iar antrenorul de periere al aplicatiei ii provoaca sa isi perieze dintii mai bine si mai mult. De fiecare data cand copilul tau isi periaza dintii bine, Sparkly devine mai vesel si fiecare sesiune de periere de succes este rasplatita. Copiii pot debloca accesorii pentru a-l personaliza pe Sparkly sau pot castiga mancare pentru Sparkly, caruia ii place sa manance sanatos. Parintii pot chiar alege rasplati pe care le pot include in aplicatie.

Mentine evidenta timpului de periere chiar si atunci cand nu utilizezi aplicatia.

Cu periuta de dinti cu Bluetooth Philips Sonicare For Kids, functia Quadpacer a aplicatiei monitorizeaza sesiunile de periere in timp real. Recunoaste cand incepe, se intrerupe sau se finalizeaza o sesiune de periere. Iar datorita unei memorii integrate si unei etichete orare pe manerul periutei, poti chiar salva detaliile a pana la 20 de sesiuni cand nu utilizezi aplicatia. Data viitoare cand folosesti aplicatia impreuna cu manerul, detaliile acelor sesiuni se sincronizeaza cu calendarul aplicatiei. Rasplati pentru sesiuni de periere de succes pot fi inca revendicate, iar copilul tau poate vedea cu usurinta cat a progresat.

KidTimer si KidPacer, pentru o viata intreaga de periere corecta.

Pentru a incuraja o rutina adecvata de periere, periuta de dinti electrica, cu Bluetooth Sonicare For Kids se conecteaza cu aplicatia si ajuta copiii sa mareasca treptat timpul de periere. Scopul este de a ajunge la cele doua minute, recomandate de medicii stomatologi. Cand folosesti aplicatia, copiii pot mima antrenorul de periere al aplicatiei, pe masura ce acesta periaza cu atentie fiecare parte a gurii. Antrenorul de periere iti va incuraja copilul sa mareasca timpul petrecut pe fiecare zona. Pe masura ce copilul tau isi va peria dintii mai mult, va fi recompensat de Sparkly, care este multumit de dintii foarte curati. Este un antrenament distractiv, pentru o viata intreaga de periere corecta a dintilor.

Actiunea de curatare dinamica Sonicare antreneaza fluidele printre dinti.

Pe masura ce copiii invata sa isi perieze dintii, tehnologia noastra se ocupa de restul. Actiunea unica, dinamica a unei periute de dinti electrice Philips Sonicare ajunge cu delicatete si eficienta in zonele dintre dinti si de-a lungul gingiilor. Cu peste 500 de miscari pe secunda, puterea curatarii sonice compenseaza pentru tehnicile in dezvoltare, pe masura ce copiii invata sa isi perieze mai bine dintii. Aceasta tehnologie face ca periuta de dinti Philips Sonicare For Kids sa fie cu pana la 75% mai eficienta decat periutele de dinti conventionale, ceea ce are drept urmare controale cu mai mult succes la medicul stomatolog.

Etichete interschimbabile distractive pentru personalizare.

Etichetele distractive pentru maner permit copiilor sa isi aleaga aspectul periutei de dinti. Cu opt modele interschimbabile in interiorul fiecarei cutii a produsului, copiii pot oferi periutei de dinti un aspect nou, oricat de des vor. impreuna cu optiunea de a personaliza aspectul personajului din aplicatie, experienta Philips Sonicare For Kids se rezuma la a face din igiena orala o activitate antrenanta si distractiva, oricand.

2 moduri de putere usor de utilizat ofera o curatare delicata si eficienta.

Cu doua moduri de putere pentru copii, aceasta periuta de dinti electrica asigura o curatare adecvata pentru diferite varste; un mod inferior pentru copii mai mici si unul superior pentru copii mai mari.

Sunt disponibile 2 dimensiuni ale capului de periere.

Aceasta periuta de dinti electrica Philips Sonicare este insotita de 1 cap de periere standard. Un cap de periere de dimensiuni mici poate fi achizitionat separat. Dimensiunile capetelor de periere Philips Sonicare for Kids sunt proiectate special, pentru a curata delicat si a proteja dintii in crestere.

Model cu prindere multipla pentru parinti si copii.

Designul ergonomic permite copiilor sa isi perieze dintii pe cont propriu sau ajutati de parinti. Fiecare periuta de dinti Philips Sonicare For Kids dispune de un maner cu design inteligent, care permite copiilor si parintilor sa perieze impreuna, daca doresc. Manerul ferm permite mainilor mai mici sa manevreze manerul cu usurinta, iar designul spatios lasa loc de ajutor din partea parintilor, daca este cazul. Designul ferm al manerului permite copiilor sa depoziteze periuta in pozitie verticala sau sa aplice pasta de dinti cand periuta este la orizontala.

Capul de periere cauciucat este conceput pentru protejarea dintilor tineri.

Capul de periere cauciucat al acestei periute de dinti electrice este conceput pentru a proteja dintii in crestere.
Preferat de dentistii profesionisti pentru proprii copii.
91% dintre medicii stomatologi profesionisti care sunt parinti prefera Philips Sonicare For Kids, pentru proprii lor copii.

Forma de prezentare: 1 bucata

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 19.02.2022