DR.HART CREMA PT ARSURI CU PANTHENOL*100 ML

Cod produs: 7522820

Dr. Hart Crema pentru arsuri si piele iritata cu D-Panthenol ameliorează elasticitatea cutanată, are efect cicatrizant și protectiv asupra epidermei. Prin conținutul său de Panthenol (Provitamina B5), extract din flori de Gălbenele (Calendula officinalis) și Vitaminele C și E, produsul reduce efectul neplăcut al arsurilor solare, calmează iritațiile pielii, îmbunătățește circulația sanguină periferică, neutralizează acțiunea radicalilor liberi, menține gradul de hidratare al epidermei și contribuie la regenerarea ei.

Acţiune:

Dr. Hart Crema pentru arsuri si piele iritata cu D-Panthenol amelioreaza elasticitatea cutanata, are efect cicatrizant si protectiv asupra epidermei.

• Panthenolul (Provitamina B5) reduce efectul neplacut al arsurilor solare sau de alta natura si calmeaza iritatiile pielii. De asemenea, indeplineste urmatoarele roluri:

– protejeaza membranele celulare împotriva oxidarii si deteriorarii

–  neutralizeaza actiunea radicalilor liberi

– mentine gradul de hidratare al epidermei si contribuie la regenerarea ei.

• Extractul din flori de Galbenele (Calendula officinalis) are actiune cicatrizanta, tonica, antiiritanta, de reducerea fragilitatii vasculare si de imbunatatirea circulatiei sanguine periferice. Se recomanda si in inflamatiile dermice, vanatai, eczeme. Substantele active din extractul de Galbenele reduce efectul neplacut al arsurilor solare, ajutand la regenerarea pielii si la protectia ei.

• Substantele antioxidante prezente in formula, respectiv Vitamina C si Vitamina E confera emulsiei capacitatea de regenerare a leziunilor superficiale, de prevenire si stopare a fenomenelor distructive generate de formarea radicalilor liberi.