BIFIDO BABY CT*15PL INNERGY

Cod produs: 7501764
Bifido-Baby 15 plicuri Innergy

Inulina imbogatita cu oligofructoza este o formula speciala care actioneaza pe toata lungimea colonului si hraneste selectiv flora saprofita endogena specifica fiecarui copil imbunatatind astfel metabolismul colonic si calitatea mucoasei colonice.
De asemenea impiedica proliferarea bacteriilor patogene care determina aparitia dezechilibrelor si in timp a patologiei grave gastrointestinale (boli inflamatorii intestinale cancer colorectal etc) si realizeaza o bariera impotriva colonizarii cu bacterii si alte tipuri de germeni patogeni crescand imunitatea atat la nivel local cat si la nivelul intregului organism.

Sustine echilibrarea microbiomului intestinal in:
- reglarea tranzitului intestinal (constipatie prevenirea episoadelor de diaree infectioasa colici intestinale balonare);
- modularea sistemului imunitar (reducerea riscului de aparitie a dermatitei atopice urticariei alergice infectiilor recurente).

Compozitie: 1 plic Bifido Baby contine 4 g inulina imbogatita cu oligofructoza (prebiotic molecula unica lant molecular obtinut prin hidroliza enzimatica partiala).

Mod de administrare:
Se poate administra din prima zi de viata a copilului asigurand o colonizare timpurie a intestinului cu bacterii pozitive: in disconfort abdominal 1-2 plicuri/zi minim o luna in sindrom de constipatie 1-2 plicuri/zi 3 luni consecutiv si pentru preventie 1 plic/zi in primele 6 luni de viata si tratamentul se continua alternand 1 luna de administrare cu 1 luna de pauza pana la 2 ani.