DECASEPT 20 CPR AMNIOCEN

Cod produs: 1048621
Actiune:
Componentele produsului sunt selectionate in cantitati optime avand actiune tonica polivitaminizanta si regenerativa atat la nivelul mucoasei bucofaringiene cat si a intregului organism.
Vitamina B1 participa activ in profilaxia polinevritei si in metabolismul aminoacizilor resintenza glucidelor sinteza acetilcolinei in sistemul nervos.
Vitamina B2 are un rol important in profilaxia inflamatiilor mucoaselor invelisului cutanat si al corneei.
Vitamina B6 intervine in metabolismul acizilor nesaturati in profilaxia anemiilor reactiilor de transaminare afectiunilor dermatologice.
Vitamina C are actiune antioxidanta imunostimulanta participa la formarea colagenului favorizeaza depunerea de calciu in oase creste rezistenta capilarelor mareste rezistenta la infectii.
Uleiul de eucalipt si tinctura de menta au actiune antiseptica antiinflamatoare anestezica analgezica induc o prospetime si o dezodorizare a cavitatii bucale si a cailor respiratorii.

RECOMANDARI:
contribuie in profilaxia si tratamentul infectiilor cu localizare bucofaringiana afectiuni stomatologice (gingivite extractii dentare paradontoze) dezodorizant al cavitatii bucaleaport de vitamine in perioada de crestere alaptare dificultati alimentare cure indelungate de slabire boli cronice boli infectioase convalescentaintervine benefic in sustinerea efortului fizic si intelectual intens stres si oboseala cronicaasociant in profilaxia anemiilor neuroasteniei osteoporozei
- sanatatea cailor respiratorii ;
- prospetimea cavitatii bucale .

-Completeaza o dieta normala si ajuta la combaterea carentei in vitaminele B1 B6.

CONTINUT (1 comprimat):
-Vitamina B1 - 05 mg ( 313% din doza fiziologica zilnica de Vitamina B1 ) ;
-Vitamina B6 - 166 mg ( 83% din doza fiziologica zilnica de Vitamina B6 ) ;
-Ulei de eucalipt - 333 mg ;
-Excipienti : sorbitol carboximetil - celuloza sodica amidon stearat de magneziu zaharina ulei vegetal mentol colorant albastru .

ADMINISTRARE - ca supliment alimentar:
Ca supliment nutritiv cate 2-3 comprimate zilnic care se lasa sa se topeasca lent in gura dupa mesele principale; nu se mananca si nu se bea timp de o ora.