ASPIVITA 100 CT*30CPS

Cod produs: 7521088

Fluidizeaza natural sangele si optimizeaza circulatia!

AspiVita100 este un produs special dezvoltat pentru a mentine si imbunatati activitatea sistemului circulator. Aceasta contribuie la reducerea riscului de evenimente cardiovasculare prin mentinerea fluiditatii optime a sangelui.

AspiVita100 incorporeaza efectele benefice ale nattokinazei, un ingredient dintr-un aliment traditional japonez consumat de peste 1000 de ani, intr-o forma pura si usor de administrat.

  • AspiVita100 actioneaza impotriva acumularilor nesanatoase de proteine din organism (cheaguri de fibrina, placa de amiloid din boala Alzheimer);
  • Este activa timp de peste 12 ore de la administrare pentru protectia si optimizarea circulatiei normale a sangelui, pastrand fluiditatea acestuia;
  • Mentine tensiunea arteriala in limite normale;
  • Ofera protectie impotriva degradarii sistemului nervos odata cu inaintarea in varsta.

Nattokinaza este o super-enzima naturala cu o contributie majora in mentinerea sanatatii cardiovasculare. AspiVita 100, singura forma de nattokinaza, cu eliberare prelungita si absorbtie superioara, din Romania este o solutie inovativa pentru profilaxia si tratamentul adjuvant in afectiunile cronice vasculare cu risc trombotic ridicat, in hipertensiunea arteriala si in bolile neurodegenerative. AspiVita 100 are eficienta dovedita clinic ca produs antitrombotic, hipotensiv moderat, antiinflamator moderat si neuroprotectiv, fiind indicata pentru preventia accidentelor vasculare cerebrale, a infarctului acut de miocard (IMA) si a tromboembolismului pulmonar si ca adjuvant in tratamentul patologiilor cu risc de tromboza, hipertensiune arteriala si a tulburarilor neurodegenerative. 

Doza recomandata pentru adulti:
1 capsula AspiVita100 pe zi, preferabil inainte de masa, cu o cantitate suficienta de apa, timp de minimum 6 luni.

Pentru intretinere, curele se pot repeta dupa o pauza de 2 saptamani.