ARNIGEL 7% TUB*45G BOIRON

Cod produs: 1072176

Indicatii:
ARNIGEL, este un medicament homeopatic utilizat in mod traditional in tratamentul local in traumatologia benigna in absenta plagilor (echimoze, contuzii, oboseala musculara) la adulti si copii cu varsta peste 1 an.

Atentie:
Nu utilizati ARNIGEL
In caz de hipersensibilitate cunoscuta la Arnica sau la oricare din excipientii medicamentului.
La nivelul membranelor mucoase, dermatozelor umede, leziunilor infectate sau ranilor; a se evita contactul cu ochii.
Daca pacientul este un copil cu varsta sub 1 an.
Puteti sa utilizati ARNIGEL impreuna cu alte medicamente?
Indicati medicului sau farmacistului dumneavoastra daca ati utilizat recent un alt medicament, chiar daca este vorba de un medicament obtinut fara prescriptie medicala.
Sarcina si alaptarea
Cereti sfatul medicului sau farmacistului inainte de a utiliza orice medicament. In absenta datelor experimentale si clinice, si ca masura de precautie, utilizarea acestui medicament ar trebui evitata pe perioada de sarcina.

Utilizare:
Aplicati cat mai repede posibil un strat fin de ARNIGEL pe zona cutanata corespunzatoare regiunii dureroase masand usor pana la penetrarea completa. Se repeta aplicarea o data sau de doua ori pe zi.
Daca aveti impresia ca efectul ARNIGEL este prea puternic, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Se recomanda oprirea tratamentului in momentul disparitiei simptomelor pentru care a fost recomandat produsul homeopatic.
Daca ati utilizat mai mult ARNIGEL decat ar trebui, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Daca ati uitat sa utilizati ARNIGEL, nu dublati doza pentru a compensa doza simpla pe care ati uitat s-o utilizati.

Reactii adverse:
Ca si alte medicamente, ARNIGEL poate determina aparitia unor reactii adverse. Exista un risc de aparitie a dermatozei pentru persoanele sensibile la Arnica. Datorita prezentei alcoolului, aplicatiile frecvente pe piele pot provoca iritatii si uscarea pielii.
Daca remarcati reactii adverse, informati medicul sau farmacistul dumneavoastra.

Mod de ambalare: tub de 45g