SECOM RESVERATROL SYNERGY 60TB

Cod produs: 7475017

Resveratrol Synergy 20 mg 60cps Jarrow Formulas

Resveratrolul este una dintre cele mai importante descoperiri ale medicinii complementare si alternative moderne un compus de planta din gama polifenolilor cu o capacitate incredibila de a proteja organismul impotriva bolilor de inima si a radicalilor liberi. Resveratrol Synergy de la Jarrow Formulas aduce numeroasele efecte testate si demonstrate ale resveratrolului sub forma de supliment alimentar cu dozajul perfect pentru efecte rapide si de durata in promovarea functiilor cardiovasculare optime.

Suplimentele cu resveratrol echivalentul unui pahar de vin rosu dupa masa

Recomandarea medicului pentru persoanele predispuse la probleme cardiovasculare de a bea un pahar de vin rosu dupa masa nu este intotdeauna usor de urmat. Exista persoane care prefera sa nu consume alcool sau care urmeaza anumite tratamente ce fac imposibila urmarea acestui sfat.

Resveratrolul este substanta din vinul rosu care are efectul de protectie cardiovasculara iar sub forma de supliment alimentar este de cateva ori mai concentrata si implicit mai puternica decat intr-un pahar de vin. Conform CDC ( Center of Disease Control) din Statele Unite bolile de inima sunt una dintre cauzele principale de deces in randul populatiei adulte la nivel global. Acest plonifenol ce se gaseste in mod natural in coaja de struguri reduce conform unei serii de studii efectuate in Canada si Statele Unite cu peste 30 % riscul de dezvoltare a unor probleme cardiovasculare.

Suplimentele alimentare cu Resveratrol de la Jarrow Formula au o actiune sinergica cu efect imediat si de lunga durata asupra organismului recomandate in rezolvarea unei serii lungi de probleme de sanatate si afectiuni mai mult sau mai putin grave:

- acest supliment are efect cardioprotector

- protejeaza impotriva fibrozarii valvelor cardiace si a miocardului

- tine sub control tensiunea arteriala si regleaza ritmul cardiac reducand efectele angiotensiei in celule vasculare musculare si cardiace

- protejeaza impotriva agregaririi plachetare fluidizeaza sangele

- inhiba productia de endotelina

- are efect antioxidant care protejeaza impotriva leziunilor de ischemie si reperfuzie

- are efect de imbunatatire a circulatiei periferice

- regleaza metabolismul lipidic la nivel hepatic

- mentine un echilibru corect intre colesterolul bun HDL si colesterolul rau LDL

- are efect anti-imbatranire

- mentine echilibrul intre hormonii feminini si cei masculini

- puternic efect antioxidant

- promoveaza o diviziune celulara normala

- imbunatateste functia mitocondriilor

- protejeaza impotriva neoangiogenezei

- are actiune de activare a genelor proapoptotice care actioneaza impotriva celulelor cu diviziune anormala

- efect antitumoral

- rol adjuvant in chimioterapie si radioterapie

- protejeaza impotriva enzimelor proinflamatoare precum XOx2 si 5LOX

Resveratrolul are numeroase alte efecte benefice asupra starii generale de sanatate si nivelului de energie demonstrate prin studii desfasurate la nivel global. Spre exemplu un studiu pe animale din 2012 efectuat in Canada a demonstrat ca resveratrolul creste rezistenta la efort si intareste inima.

Datorita numeroaselor sale efecte de intarire a organismului si datorita faptului ca este unul dintre cele mai intens studiate remedii naturiste resveratrolul creste rapid in popularitate si apare ca ingredient principal in tot mai multe suplimente alimentare.

Mod de administrare:

Se recomanda administrarea unei tablete pe zi ( 1 tableta/zi) in timpul mesei sau imediat dupa masa. In cazul urmarii unor alte tratamente medicamentoase sau in conditiile in care pacientul sufera de probleme complicate de sanatate se recomanda consultul medicului de specialitate.

ATENTIE: Acesta este un supliment alimentar care nu poate inlocui o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos. Produsele naturiste sunt dezvoltate pe baza unor formule de tratament complementar care nu trebuie sa inlocuiasca tratamentul medicamentos prescris de medicul de specialitate fara acordul acestuia