NORMOPONDEROL V FL*40CPR PLANTAVOREL

Cod produs: 2134566
Recomandari: Adjuvant in obezitate constipatie cronica. Prin sinergism de actiune al laxativelor cu diuretice cu coleretic-colagoge cu diaforetice si carminative se obtine un efect global depurativ sine qua non unei stari generale de confort fiziologic soldat cu scaderea in greutate daca este secondat de un regim alimentar restrictiv.

Compozitie: Pulberi vegetale din scoarta de crusin (Rhamnus frangula) iarba de traista ciobanului (Capsela bursa- pastoris) iarba de papadie (Taraxaci folium) frunza de mesteacan (Betula verrucosa) radacina de cicoare (Cichorium intybus) extract uscat din radacina de papadie ( Taraxaci radix) ulei volatil de fenicul (Aetheroleum foeniculi) si excipienti de comprimare. Produsul contine lactoza si amidon din porumb.

Mod de administrare
: Intern adulti: 3 comprimate pentru persoanele cu o greutate sub 70 kg iar pentru cele cu o greutate mai mare de 70 kg 4 comprimate in doza unica seara orele 19-20 timp de 14 zile. Comprimatele pot fi inghitite ca atare sau sfaramate. In timpul curei se va respecta cat mai strict un regim igieno-dietetic hipocaloric se vor consuma trei mese pe zi evitandu-se consumul de alimente intre mese. Cura cu NORMOPONDEROL poate fi repetata dupa o pauza de minimum 30 de zile perioada in care se va respecta in continuare regimul igieno-dietetic. Se pot face 3-4 serii de tratament pe an.

Precautii: Este contraindicat in sarcina lactatie persoanelor cu varsta inaintata sau o utilizare prelungita fara pauza.