Crema relipidanta pentru pielea uscata predispusa la dermatita atopica sau prurit XeraCalm A.D., 400 ml, Avene

Cod produs: 7533486

Crema relipidanta Avene XeraCalm A.D. 400 ml pentru piele uscata cu tendinta atopica

Crema emolienta are o formula speciala pentru toate tipurile de piele uscata moderata si severa, la bebelusi, copii si adulti: - piele atopica - piele cu iritatii si pruurit cauzate de uscaciune - piele uscata.

  • Reduce senzatiile de pruurit cauzate de pielea uscata
  • Calmeaza roseata/iritatiile cauzate de hiperactivitatea pielii
  • Permite pielii sa se protejeze singura inca o data

 

Beneficii : 

I-modulia: o inovatie biotehnologica dezvoltata de Laboratoarele Pierre Fabre dupa 12 ani de cercetari; reduce senzatiile de pruurit cauzate de pielea uscata, calmeaza roseata/iritatiile cauzate de hiperactivitatea pielii, permite pielii sa se protejeze singura inca o data. - CER-OMEGA: repara/hraneste pielea si consolideaza filmul hidrolipidic protector. - Apa Termala Avene: calmeaza, reduce senzatiile de disconfort, si calmeaza pielea. Pielea va fi calmata, cu efect nutritiv si confort. Nu va mai exista senzatia de pruurit.

Rezultate clinice Avene Xeracalm A.D. Crema relipidanta 400 ml : 

Eficacitatea clinica a Cremei emoliente a fost dovedita printr-un program clinic bine organizat in timpul caruia produsul a fost testat pe maimult de 500 de pacienti cu piele uscata si atopica. Dupa o luna de aplicare, rezultatele dermatologice arata: - reducerea senzatiilor de pruurit: - 97% - reducerea uscaciunii: - 69%. Toleranta foarte buna. Pacientii au apreciat in unanimitate textura nutritiva, efect non-gras la aplicare. Se absoarbe repede in piele. (1) Test de utilizare realizat dupa 28 de zile de aplicare.

 

Ingrediente : 

AVENE THERMALE SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). CETEARYL ALCOHOL. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CETERARYL GLUCOSIDE. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT. ARGININE. CARBOMER. EVENING PRIMROSE OIL :PALM OIL AMINOPROPANEDIOL ESTERS. GLYCINE. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL. WATER (AQUA).

 

Mod de utilizare Avene Xeracalm A.D. Crema relipidanta 400 ml :

Aplica Crema emolienta XeraCalm A.D o data sau de 2 ori pe zi pe zonele uscate fata si/sau ochi, dupa ce pielea a fost curatata cu Ulei XeraCalm A.D. 

 

Mod de prezentare : 400 ml