Pasta de dinti Perfect White Optic Blue, 100ml, Beverly Hills Formula

Igiena orala

In stoc
31,18 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Pasta de dinti Perfect White Optic Blue, 100ml, Beverly Hills Formula

652364364

Aceasta indeparteaza perfect petele dentare.

Proprietati:

  • Combina tehnologia Blue Filter pentru un efect imediat de albire cu o formula excelenta care ajuta la eliminarea petelor dentare de suprafata sau a celor din profunzime cauzate de tutun, ceai sau alimentele condimentate, pentru un zambet stralucitor de alb.
  • Prin tehnologia Blue Filter pasta de dinti formeaza in timpul perierii un strat special la suprafata dintilor care permite reflexia luminii, creand un efect optic de albire imediata.
  • Dioxidul de Siliciu Hidratat care se gaseste in pasta de dinti Perfect White, ofera un boost de  albire de inalta performanta, in timp ce agentul Trifosfat Pentasodic, care dizolva petele, impiedica fixarea particulelor de alimente pe dinti.
  • Pentru o indepartare suplimentara  a petelor, ingredientul anti-tartru – Pirofosfatul de Tetrasodiu – imbraca suprafata dintilor, pentru a preveni formarea bacteriilor, creand un aspect stralucitor  pe durata intregii zile.
  • Fluorura de sodiu mentine smaltul puternic si sanatos, ajutand la sa prevenirea cariilor si neutralizarea  aciziilor.

Mod de utilizare: Folositi in mod repetat de 2-3 ori pe zi.

Avertizari: In cazul ingerarii fluoridelor din alte surse consultati dentistul sau medicul. Copii cu varsta de 6 ani sau mai mica utilizati o cantitate de marimea unui bob de mazare si un periaj asistat, pentru a evita inghitirea.

Mod de prezentare: tub de 100ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 26.11.2021