Splat Pasta de dinti pentru copii cu cirese si capsuni, 50ml

Igiena orala

Brand: SPLAT

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Despre produs

7534259

Pasta de dinti cu cirese si capsuni este potrivita pentru copii intre 2 si 6 ani. Pasta de dinti pentru copii este potrivita pentru o protectie completa impotriva cariilor dentare si fortificarea intensiva a smaltului dintilor si gingiilor.

Fiecare produs creat in laboratoarele Splat are ca scop o solutie cu adevarat eficienta pentru problemele legate de ingrijirea cavitatii bucale. Compania colaboreaza cu medici stomatologi de varf si cu specialisti din intreaga lume, pentru a garanta eficienta maxima a fiecarui produs.

Ingrediente: Din 98% ingrediente de origine naturala: Hidroxiapatita, gel de aloe vera, extract de scoarta de magnolie, extract de struguri rosii, vitamina a, vitamina e, xylitol, lactoferina, lactoperoxidaza, extract de frunze de aloe barbadensis.

Ingrediente active: Hidroxiapatita de calciu, luctatol, gel de aloe vera.

Nu contine fluorura, SLS / SLES, triclosan, clorhexidina, abrazive agresive, alcool, alcool etoxilati ori produse petroliere rafinate.

Mod de utilizare: Aplicati o cantitate mica de pasta pe periuta. Masati dintii si gingiile prin miscari circulare. Clatiti gura cu o cantitate mica de apa, mentinand-o timp de 20-30 secunde.

Recomandari: Se recomanda utilizarea pastei de dinti dupa masa, dimineata si seara, sub supravegherea unui adult.

Forma de prezentare: Tub de 50ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 26.05.2021