Pasta de dinti Med Denti Bianchi, 75ml, BlanX

Igiena orala

Brand: BLANX
In stoc
16,50 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7495585

Pasta de dinti pentru albire intensa, non-abraziva pentru gingii sanatoase, dinti puternici si o respiratie proaspata. Curata, protejeaza smaltul dentar, previne aparitia placii dentare, albeste si impiedica patarea dintilor. Este ideala pentru uz zilnic.

Contine ingredienti naturali speciali ca: lichenii arctici (patentat de BlanX) ataca bacteria care cauzeaza aparitia placii, tartrului si decolorarea dintilor, lupta impotriva formarii placii dentare si albeste in mod natural dintii patati, redandu-le cu fiecare spalare albul natural; ionii de fluor intaresc smaltul dentar; siliciu non-abraziv ce curata temeininc dintii fara a deteriora smaltul.

Mod de utilizare: In cazul in care continutul nu iese, apasati simultan dispenserul si butonul. Inchideti dispenserul dupa fiecare utilizare pentru ca produsul sa fie eficient.

Testeaza culoarea dintilor tai. Cutia contine o scala pentru a putea verifica culoarea dintilor dumneavoastra. Apasati pe spatiul indicat, deschideti cutia si scoateti „BlanXometer”.

Forma de prezentare: Tub de 75ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 02.12.2021