Splat Pasta de dinti pentru copii Juicy Frutti, 35ml

Igiena orala

Brand: SPLAT

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

11,00 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7534258

Pasta de dinti Juicy repara in profunzime si intareste tesuturile dentare, protejind eficient impotriva cariilor si placii dentare usoare si nu contine fluor. Intregul secret al pastei de dinti, care va trezi cu siguranta dorinta oricarui micut de a-si spala dintii consta in aroma sa de Tutti Frutti, extrem de placuta si savuroasa.

Pasta de dinti are grija in mod eficient de sanatatea dentara a micutilor, prevenind cariile si inflamatiile gingivale, protejand smaltul si conferind prospetime respiratiei Pasta de dinti are proprietati antibacteriene, imbunatateste starea generala a microflorei cavitatii bucale, impiedicand cresterea bacteriilor daunatoare si dezvoltarea cariilor.

Ingrediente: Apa, fosfat dicalcic dihidrat, hidrolizat de amidon hidrogenat, glicerina, hidroxiapatita, guma de celuloza, aroma, guma de xantan, tiocinat de potasiu, lactoferina, lactoperoxidaza, glucoza oxidaza, glucoza pentaalyadezacene, lealofitazic, lealofitazic, lealofitacic.

Ingrediente active: Hidroxiapatita de calciu, luctatol, gel de aloe vera.

Mod de utilizare: Se aplica o cantitate mica de pasta de dinti pe perie. Timp de 2 - 3 minute se periaza dintii si gingiile prin miscari circulare din toate directiile. Se clateste gura cu o cantitate mica de apa, iar peria se curata sub jetul de apa timp de 20-30 secunde.

Forma de prezentare: Tub de 35ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 26.05.2021