Pasta de dinti delicata pentru gura uscata, 50ml, BioXtra

Igiena orala

Brand: BIOXTRA
In stoc
37,08 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Pasta de dinti delicata pentru gura uscata, 50ml, BioXtra

652368867

O gura uscata poate provoca diverse neplaceri care pot interfera cu activitatile tale zilnice: respiratie urat mirositoare, sensibilitate ridicata, durere sau altele. Pasta de dinti blanda BioXtra Dry Mouth este special formulata pentru a va ajuta sa gestionati mai bine consecintele si simptomele xerostomiei (denumirea stiintifica a gurii uscate).

Proprietati:

- Pasta de dinti delicata BioXtra Dry Mouth va permite sa va curatati si sa va protejati dintii intr-un singur gest, intarind in acelasi timp protectia naturala oferita de saliva.

- Pasta de dinti blanda BioXtra Dry Mouth este formulata pentru a regla flora bacteriana a cavitatii bucale. Compozitia sa este blanda si va protejeaza impotriva formarii placii dentare prin intarirea smaltului dintilor datorita prezentei fluorului (1500 ppm).

lngrediente: Sorbitol, dioxid de siliciu hidratat, apa, glicerina, monofluorofosfat de sodiu, izoceteth-20, xilitol, aroma, hidroxietilceluloza, dioxid de titan, guma de celuloza, glucoza, zer de colostru, zaharina de sodiu, glucozooxidaza, lactoperoxidaza, lactoferin sodic, potassian benzizol, limonen, linalol.

Mod de utilizare: Periati-va dintii si gingiile de cel putin doua ori pe zi cu pasta de dinti delicata pentru gura uscata de la bioXtra, de preferinta folosind o periuta de dinti moale.

Avertizari: Daca absorbiti fluorul sub alta forma, consultati un profesionist inainte de a utiliza pasta de dinti blanda pentru gura uscata BioXtra.

Forma de prezetare: Flacon cu 50ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 09.05.2022