Pasta de dinti cu carbune activ Aslamed, 75ml, Farmec

Igiena orala

Brand: FARMEC

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

11,98 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Pasta de dinti cu carbune activ Aslamed, 75ml, Farmec

652358560

Carbunele activ functioneaza prin alaturarea la moleculele de toxina din corp si le absoarbe inainte de a se acumula in fluxul sanguin. Acest lucru il face sa fie util in locuri unde exista foarte multi microbi si microorganisme cum ar fi gura. Carbunele activ are proprietati absorbante incredibile si este poros. Datorita compozitiei sale fizice si chimice carbunele activ poate absorbi pana la 200 de ori mai multe toxine si impuritati decat greutatea proprie. De asemenea este dovedit stiintific faptul ca acesta neutralizeaza mirosurile neplacute ajutand la combaterea respiratiei urat mirositoare.

Ingrediente: Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Propylene Glycol, Tetrapotassium Pyrophosphate, Cellulose Gum, PVP, Aroma, Erythritol, Inulin, Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamide, Cocamidopropyl Betain, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Sodium Fluoride, Fructose, Sodium Benzoate, Rebaudiosidea, Charcoal Powder, Polyglyceryl-10 Stearate, Polyglyceryl-10 Myristate, Polyglycerin-10, Sodium Dehydroacetate, Citric Acid, Limonene

Mod de utilizare: In timpul periajului, gura va deveni neagra, dar de indata ce se termina spalarea, culoarea neagra va disparea si va ramane doar un zambet stralucitor. Se recomanda utilizarea de 2-3 ori pe zi. Masati dintii si gingiile cel putin 2 minute si clatiti bine.

Avertizari:

  • A nu se inghiti.
  • Copiii cu varsta de 7 ani sau mai mica: a se utiliza sub supravegherea unui adult, o cantitate de marimea unui bob de mazare, pentru a minimiza inghitirea. Contine fluorura de sodiu 0.2%, g/g (900 ppm F-).
  • In cazul aportului de fluoruri din alte surse, se recomanda consult stomatologic sau medical.

Forma de prezentare: Tub de 75ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 13.12.2021