Pasta de dinti Active+ Parodont Protection, 100ml, Astera

Igiena orala

Brand: ASTERA

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

7,23 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Pasta de dinti Active+ Parodont Protection, 100ml, Astera

652359457

Pasta de dinti Active+ Parodont Protection asigura o curatare delicata a dintilor de murdarie si particule de alimente, patrunzand in cele mai adanci parti. Datorita acestei actiuni, tartrul nu are nicio sansa sa se deterioreze.

Proprietati:

- Citratul de zinc impiedica inflamarea gingiilor, prin inhibarea dezvoltarii bacteriilor responsabile de aparitia tartrului dentar. In cazul aportului de fluor din alte surse, consultati un medic sau un stomatolog.

- Contine 0,76 % monofluorofosfat de sodiu - 1000 ppm F.

- Utilizarea sistematica a pastei de dinti Active+ Parodont Protection va lasa gura cu o stralucire sanatoasa, aceasta ramanand curata pentru mai mult timp.

Ingrediente: AQUA, CALCIUM CARBONATE, HYDRATED SILICA, SORBITOL, PEG-32, SODIUM LAURYL SULFATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SODIUM MONOFLUOROPHOSPHATE, AROMA, LIMONENE, TITANIUM DIOXIDE, ZINC CITRATE, SODIUM SACCHARIN, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL, MENTHOL

Mod de utilizare: Aplicati pasta de dinti pe periuta de dinti. Periati delicat dintii timp de 1-2 minute, apoi clatiti. Repetati daca este necesar. Recomandat pentru utilizare zilnica, seara si noaptea.

Forma de prezentare: Flacon cu 100ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 13.03.2022