Pachet Profertil Femei 56 capsule + Profertil Barbati 60 capsule + Profertil barbati 60 capsule Gratuit, Lenus Pharma

Cuplu si sex

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

444,29 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

652353866

Profertil pentru barbati

PROfertil este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale si este indicat pentru regimul dietetic al fertilitatii la barbatii care doresc sa aiba copii.

PROfertil este o formula special creata care imbunatateste calitatea spermei si, in consecinta, fertilitatea barbatilor care doresc sa aiba copii.

Ingrediente active pentru 2 capsule: L-Carnitina - 440mg, L-Arginina - 250mg, Coenzima Q10 - 15mg, Vitamina E - 120mg, Zinc - 40mg, Acid folic - 800mcg, Glutation - 80mg, Seleniu - 60mcg.

Mod de administrare: se administreaza cate doua capsule pe zi, in timpul mesei sau dupa masa, impreuna cu ceva de baut.

PROfertil® trebuie administrat pe o perioada de cel putin trei luni, in vederea optimizarii fiecarei etape individuale a spermatogenezei. Totusi, este permisa si se recomanda continuarea administrarii de PROfertil® pana la aparitia sarcinii.

Pentru intrebari specifice privind durata optima de administrare si intrebari suplimentare, va rugam sa consultati medicul.

Atentionari importante:

  • A se utiliza sub supraveghere medicala. Va rugam sa consultati medicul inainte de prima administrare sau in cazul modificarii instructiunilor de utilizare recomandate.
  • Aliment incomplet nutritional, nu este adecvat utilizarii ca singura sursa de alimentatie.
  • A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor.

Profertil pentru femei

PROfertil female este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale al femeilor cu sindromul ovarelor polichistice (SOP) si care doresc sa ramana insarcinate.

 Formula (compozitia) nutritiva specifica a PROfertil female raspunde cerintelor nutritionale particulare ale femeilor cu sindromul ovarelor polichistice (SOP). Cu o doza echilibrata, acest produs acopera indeosebi nevoia crescuta de micro-substante nutritive din aceasta arie de aplicare. PROfertil® female contine numai substante nutritive care au un rol nutritiv si alimentar.

Compozitie: capsula moale: acizi grasi Omega-3 - 500 mg.

Ingrediente: acid folic - 800mcg, seleniu - 70mcg, coenzima Q10 - 30mg, vitamina E - 30mg, catechine din extract de ceai verde - 4mg, acid glicirizic din extract din radacina de lemn dulce 12mg.

Mod de administrare: 1 comprimat pe zi in timpul mesei sau dupa masa, cu lichide.

Durata administrarii: trebuie administrat in timp ce incercati sa ramaneti insarcinata si pana la debutul sarcinii dorite.

Atentionari importante:

  • A se utiliza sub supraveghere medicala.
  • Consultati medicul inainte de a utiliza produsul prima data sau cand schimbati instructiunile recomandate de utilizare.
  • Alimentele nutritive incomplete nu sunt destinate utilizarii ca unica sursa de alimentatie.

Mod de prezentare: o cutie cu 56 capsule Profertil pentru femei, o cutie cu 60 capsule Profertil pentru barbate + o cutie cu 60 capsule Profertil pentru barbate GRATIS.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 31.05.2021