Pachet Parasitoff, 10ml + Activator, 50ml, Steaua Divina

Suplimente alimentare

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

53,95 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

652359167

a) Parasitoff, 10ml

Este antiparazitar intestinal, creeaza un mediu nefavorabil pentru parazitii intestinali, curata inestinele, stimuleaza in mod natural procesele de protectie ale organismului impotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilor. Indicat in parazitoze intestinale – oxiuroza, ascaridoza, teniaza, giardioza.

Actiuni: antiparazitar intestinal, creeaza un mediu nefavorabil pentru parazitii intestinali, curata inestinele, fortifica sistemul imunitar si tubul digestiv, regleaza tranzitul intestinal, contribuie la mentinerea echilibrului florei intestinale care are un rol esential in procesele de digestie si imunitate ale organismului, mentine balanta normala a microorganismelor (microflora) de la nivel intestinal, asigura un tranzit intestinal normal, protejeaza mucoasa gastrica si intestinala, detoxifiant, sustine capacitatea de autoaparare prin protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si sustine sistemul imunitar. Stimuleaza in mod natural procesele de protectie ale organismului impotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilor. Indicatii: Parazitoze intestinale – oxiuroza, ascaridoza, teniaza, giardioza.

Ingrediente: Ulei de Cocos, uleiuri esentiale de Citronella, Cardamom, Cimbru-de-cultura, Menta, Niaouli, Scortisoara, Tea-tree, Cuisoare, Lavanda.

Mod de administrare:

Pentru uz intern

Copii: 6 – 16 ani: de 3 ori pe zi cate 1 picatura sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate, astfel: la fiecare picatura de amastec de uleiuri esentiale se adauga 2 picaturi de solubilizant natural Activator, apoi acest amestec se dilueaza in minim 10 ml apa sau macerat din plante. Amestecul se realizeaza doar atunci cand se consuma. Se poate administra si in miere, combinat cu tinctura de propolis astfel: se adauga 1 picatura de amestec impreuna cu 5 – 10 picaturi de tinctura de propolis la o lingura de miere naturala, de 3 ori pe zi.

Adulti si copii de peste 16 ani: de 3 ori pe zi 3-4 picaturi sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate, astfel: la fiecare picatura de amestec de uleiuri esentiale se adauga 4 picaturi de solubilizant natural Activator, apoi acest amestec se dilueaza in minim 20 ml apa sau macerat din plante. Se poate administra si in miere, combinat cu tinctura de propolis astfel: se adauga 1 picatura de amestec impreuna cu 10 – 20 picaturi de tinctura de propolis la o lingura de miere naturala, de 4 ori pe zi. Se administreaza in cure de cate 15 zile, pauza 10 zile si apoi se reia. Se respecta intotdeauna proportia de 1 - 2 picaturi amestec de uleiuri esentiale la 2 - 4 picaturi de solubilizant natural Activator, diluate apoi in 10 - 20 ml apa sau macerat din plante.

Contraindicatii: litiaza biliara, inflamatia vezicii biliare, probleme hepatice grave, deficit de glucozo-6-fosfat-dehidrogenaza, probleme cardiovasculare importante, maladii hormono-dependente, sarcina, alaptare, copii cu varsta mai mica de 6 ani. Activator Amplifica gradul de absorbtie! Activator este un produs natural natural care asociaza componente perfect naturale ce actioneaza sinergic cu un foarte bun efect de solubilizare si dispersare in medii apoase a uleiurilor esentiale si totodata imbunatateste absorbtia. Produsul are si efecte tonice, vitaminizante, antioxidante.

b) Activator, 50ml

Activator este un produs natural natural care asociaza componente perfect naturale ce actioneaza sinergic cu un foarte bun efect de solubilizare si dispersare in medii apoase a uleiurilor esentiale si totodata imbunatateste absorbtia. Produsul are si efecte tonice, vitaminizante, antioxidante.

Compozitie: glicerina vegetala naturala 36%, ulei de cocos 20%, alcool etilic alimentar 14%, suc de lamaie 10%, miere lichida 10%, ulei de masline presat la rece 10%.

Contraindicatii: copii sub 6 ani sarcina, sarcina, alaptare, afectiuni hepatice si renale grave.

Mod de prezentare: pachet 1 x sticluta de 10ml + 1 x flacon de 50ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 27.11.2021