Pachet NeoBianacid cu poliprotect pentru aciditate și reflux, 45 comprimate + 14 comprimate, Aboca

Suplimente alimentare

Brand: ABOCA
In stoc
60,74 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17538384

Dispozitiv medical recomandat in caz de reflux, gastrita, digestie dificila si orice situatie asociata cu hiperaciditatea gastrica.

Dubla actiune: 

1. Calmeaza rapid arsurile, durerea si senzatia de plenitudine, fara a modifica functiile fiziologice ale stomacului, combatand inflamatia mucoasei esofagului si stomacului

2. Protejeaza mucoasa esofagului si stomacului, prin efectul de Bariera activa

Nu afecteaza cantitatea de acid produsa de stomac – nu interfereaza cu functia stomacului - Siguranta ridicata, fara efecte secundare, fara efect de rebound.

Eficienta imediata. Formula 100% naturala, cu ingrediente din Agricultura Ecologica.

Indicat si in perioadele de sarcina si alaptare, precum si la copii mai mari de 6 ani.

Ingrediente active: Poliprotect – complex molecular sinergic din polizaharide (creeaza pelicula aderenta protectoare) si minerale naturale (normalizeaza pH-ul la contactul cu mucoasa); fractie flavonoidica naturala (actiune antioxidanta, combate inflamatia mucoaselor).

Mod de administrare: 1 tableta de cate ori este nevoie, chiar si la intervale scurte (se dizolva lent in gura). In caz de reflux: 1 tableta dupa mesele principale si 1 tableta seara, inainte de culcare. Se poate administra in asociere cu medicamente antiulceroase (IPP, antagonisti ai receptorilor H2) si cu antiinflamatoare nesteroidiene.

Precautii: Nu se administreaza in timpul meselor principale. Se administreaza la interval de minim 2 ore fata de alte medicamente.

Mod de prezentare: 1 flacon cu 14 de tablete + 1 flacon cu 45 de tablete masticabile.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 09.12.2021