Pachet Fillerina 932 pentru zone specifice Grad 5 Plus, Ser ochi si pleoape 15ml + Ser buze și conturul buzelor 7ml, Labo

Frumusete si ingrijire

Brand: LABO
In stoc
427,50 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Pachet Fillerina 932 pentru zone specifice Grad 5 Plus, Ser ochi si pleoape 15ml + Ser buze și conturul buzelor 7ml, Labo

652359729

Fillerina 932 ochi si pleoape consta intr-un amestec format din 9 tipuri de molecule diferite de acid hialuronic, care prezinta un grad deosebit de penetrare in straturilor pielii (test ex vivo cu Celule Franz): in felul acesta ajuta la mentinerea unui efect de umplere a ridurilor si tesuturilor si la remodelarea pleoapelor. Efectul moleculelor de acid hialuronic este completat de 3 tipuri de molecule de colagen si 2 tipuri de molecule de elastina cu greutati moleculare diferite. Produsul este potrivit pentru riduri laba-gastei foarte profunde si lasarea serioasa a pleoapelor.

Mod de utilizare: Se recomanda aplicarea de doua ori pe zi, dimineata si seara, prin distribuirea gelului, lasand ingredientele active sa penetreze pentru 2-3 minute masand apoi cu ajutorul aplicatorului specific.

Fillerina 932 buze si conturul buzelor contine un amestec brevetat de 9 tipuri de molecule de acid hialuronic, cu marimi si greutati moleculare diferite, care prezinta un grad deosebit de penetrare a straturile pielii (test ex vivo cu Celule Franz): in felul acesta contribuie la metinerea unui efect de umplere a tesuturilor si definirea a conturului buzelor, avand si o actiune antirid. Efectul acizilor hialuronici este completat de 3 tipuri de molecule de colagen si 2 tipuri de molecule de elastina, cu greutati moleculare diferentiate, care confera densitate si plasticitate tesuturilor buzelor. Produsul este potrivit pentru buze cu reducere serioasa de volum, textura ridata si riduri profunde la nivelul conturului buzelor.

Mod de utilizare: Se utilizeaza de cateva ori pe zi, lasand ingredientele active sa patrunda cateva minute inainte de aplicarea rujului sau a luciului de buze.

Forma de prezentare: 1x flacon etans de 7ml cu aplicator special cu varf prevazut cu trei mici sfere de otel + 1x flacon etans de 15ml cu aplicator special cu varf in forma de deget.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 10.11.2021