Pachet Femibion 2 Sarcina si Alaptare, 56 comprimate + 56 capsule filmate, Dr. Reddys

Suplimente alimentare

In stoc
72,56 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Pachet Femibion 2 Sarcina si Alaptare, 56 comprimate + 56 capsule filmate, Dr. Reddys

652368859

Noua formula Femibion 2 are aceleasi indicatii, dar mai multe beneficii pentru tine si bebelusul tau. Incepand cu saptamana 13, bebelusul tau intra intr-o etapa de crestere remarcabila. Din acest moment, iti recomandam sa utilizezi Femibion 2 - Sarcina si Alaptare. Acest supliment alimentar iti furnizeaza folatii si DHA necesare in trimestrele 2 si 3 de sarcina si in alaptare.

Poti alege sa alaptezi bebelusul. Alaptarea la san te ajuta sa stabilesti o legatura puternica cu bebelusul tau, oferindu-i acestuia toate substantele nutritive esentiale. Atunci cand alaptezi cerintele de aport alimentar sunt mai mari pentru anumite substante nutritive. De exemplu, se recomanda o atentie deosebita la aportul de acizi grasi de tip Omega-3 (DHA), care contribuie la mentinerea functiei normale a creierului si la mentinerea vederii normale. Prin urmare, in afara aportului zilnic recomandat de 250 mg de acizi grasi de tip Omega-3 (DHA) pentru adulti, se recomanda o doza suplimentara de 200 mg de DHA (care reprezinta 80% din Valoarea Nutritionala de Referinta - VNR).

Proprietati:

  • Acidul folic contribuie la cresterea tesutului matern in timpul sarcinii (de exemplu, placenta). Placenta furnizeaza bebelusului toate substantele nutritive. De aceea este recomandata asigurarea unui aport de folat adecvat pe tot parcursul sarcinii.
  • Folatii din Femibion 2 - Sarcina si Alaptare sunt acidul folic si Metafolin. Metafolin este o forma de folat direct utilizabil pe care organismul nu trebuie sa il mai converteasca in forma sa biologic activa.
  • Aportul matern de DHA (un acid gras Omega-3) contribuie la mentinerea functiei normale a creierului si la mentinerea vederii normale. In plus fata de folati si DHA, Femibion 2 - Sarcina si Alaptare contine zece vitamine, inclusiv vitamina D, precum si iod, fier, seleniu, magneziu, zinc si luteina.
  • Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal si la reducerea oboselii si extenuarii.
  • Femibion 2 - Sarcina si Alaptare include acizii grasi de tip Omega-3 (DHA) si luteina intr-o capsula suplimentara. Luteina da culoarea caracteristica a capsulei.

Compozitie:

Compozitie/comprimat: Agent de ingrosare: celuloza microcristalina; oxid de magneziu; L-ascorbat de calciu (Vitamina C); bisglicinat de fier; agent de glazurare: hidroxipropilmetilceluloza; colorant: carbonat de calciu; maltodextrina; nicotinamida; agent de ingrosare: carboximetilceluloza de sodiu reticulata; acid: acid citric; agenti de glazurare: alcool polivinilic; polietilenglicol; hidroxipropilceluloza; talc; oxid de zinc; acetat de DL-alpha-tocoferil (Vitamina E); D-pantotenat de calciu; agenti antiaglomeranti: saruri de magneziu ale acizilor grasi; acizi grasi si fosfat dicalcic; zaharoza; amidon modificat; clorhidrat de piridoxina (Vitamina B6); mononitrat de tiamina (Vitamina B1); amidon; riboflavina (Vitamina B2); L-metilfolat de calciu (Metafolin); acid folic; iodura de potasiu; selenat de sodiu; D-biotina; colecalciferol (Vitamina D3); cianocobalamina (Vitamina B12).

Compozitie/capsula: Ulei de peste concentrat bogat in DHA; gelatina din peste; agent de intarire: glicerol; ulei din seminte de Sofranel; agent de ingrosare: mono- si digliceride ale acizilor grasi; acetat de DL-alpha-tocoferil (Vitamina E); luteina; antioxidant: extract bogat in tocoferol emulsifiant: lecitina.

Mod de administrare: Se administreaza din saptamana 13 de sarcina si pana la finalul alaptarii, ca supliment ce insoteste o dieta variata si echilibrata. Un comprimat si o capsula pe zi, cu o cantitate suficienta de apa.

Recomandari: Supliment alimentar necesar din al doilea trimestru de sarcina si pana la sfarsitul perioadei de alaptare.

Precautii: Contine acid folic, Metafolin, luteina, vitamine, magneziu, fier, zinc, iod, seleniu si DHA (Acid docosahexaenoic).

Forma de prezentare: 56 comprimate + 56 capsule filmate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 23.06.2022