Omega 3 Krill, 90 capsule, Biocyte

Suplimente alimentare

Brand: BIOCYTE
In stoc
159,60 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652354659

Uleiul de Krill este bogat in acizi grasi Omega 3 EPA si DHA, fosfolipide si antioxidanti. Acidul eicosapentaenoic (EPA) si acid docosahexaenoic (DHA) contribuie la functia normala a inimii. Efectul benefic este obtinut cu un aport zilnic de 250 mg de EPA si DHA pe zi. DHA contribuie la mentinerea functiei normale a creierului si la o vedere normala (efectul benefic este obtinut cu un aport zilnic de 250 mg de DHA). Acizii grasi Omega 3 sunt recunoscuti pentru efectele benefice asupra sistemelor cardiovascular, nervos si ocular. Uleiul de Krill utilizat in BIOCYTE OMEGA 3 KRILL este extras din creveti polari, fara substante toxice si metale grele.

Ingrediente/3 capsule: Ulei de Krill, din care 1500 mg; Acizi grasi Omega 3 330 mg; EPA  180 mg; DHA  82.5 mg; Astaxantina  150 µg.

Ingrediente: Extract de lipide din Euphasia Krill Antarctica superba (ulei de krill) (crustacee) care contine acizi grasi omega 3 [acid eicosapentaenoic (EPA); acid docosahexaenoic (DHA)] si astaxantina; capsula (gelatina; umectanti: glicerol, sirop de sorbitol; apa; aroma).

Mod de administrare:

  • Se recomanda la adulti 1 capsula de 3 ori pe zi.

Atentionari:

  • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
  • Persoanele care au tulburari de sangerare sau care urmeaza un tratament de coagulare a sangelui trebuie sa solicite sfatul medicului inainte de amninistrare.
  • A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina soarelui.
  • Pot aparea variiatii de culoare la nivelul capsulelor.
  • Nu contine DIOXID DE TITAN.

Mod de prezentare: un flacon cu 90 de capsule.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 06.07.2021

Categorii de produse