Olivoforte, 60 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
26,40 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Olivoforte, 60 capsule, Herbagetica

652355320

Bazat pe extract din frunza de maslin, Olivoforte reprezinta un produs cu beneficii importante pentru organism.

Proprietati:

- Extractul pulbere reprezinta cea mai utila forma de administrare a unei plante medicinale. Produs 100% natural, are o putere ridicata de absorbtie in organism, fiind de zece ori mai puternic ca si beneficii decat pulberea simpla din plante.

- Extractul cu rol puternic imunostimulent, administrat in doze mari, a demonstrat efecte spectaculoase pentru intarirea sistemului imunitar chiar in cazul pacientilor cu SIDA. Oleuropeina, substanta activa din componenta frunzelor de maslin, ajuta organismul in lupta contra inflamatiilor si combaterea bolilor. Remediu de un real ajutor in cazul diferitelor tipuri de infectie, nu interactioneaza negativ cu administrarea concomitenta de antibiotice, antifungice sau antivirale de sinteza.

- Oleuropeina este recunoscuta de asemenea pentru proprietatile sale de reducere a nivelului tensiunii arteriale. Extractul de Frunze de maslin sustine starea de sanatate a vaselor de sange si reduce riscul de accidente vasculare.

Compozitie: Frunze de maslin (Olea europaea) extract standardizat cu 20% oleuropeina – 200mg; Frunze de maslin (Olea europaea) pulbere din Frunze – 200mg.

Mod de administrare:

- Adulti: 1 capsula de 4 ori pe zi.

- Copii: 1 capsula de 3 ori pe zi.

- Pentru afectiuni acute sau foarte grave se poate mari doza.

Avertizari: Se recomanda prudenta in administrare in cazul femeilor insarcinate sau a celor care alapteaza. Contraindicat in caz de calculi biliari (poate provoca migrarea acestora).

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 20.07.2021