Oja semipermanenta Iris, 15ml, Cupio

Frumusete si ingrijire

Brand: CUPIO
In stoc
44,89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Oja semipermanenta Iris, 15ml, Cupio

652367430

Oja semipermanenta To Go! Iris este creata de profesionisti pentru saloanele de infrumusetare dar si pentru uz personal. Asigura o acoperire perfecta atat pe unghiile naturale, cat si pe unghiile artificiale.

Gel lacurile permanente de la Cupio imbina usurinta aplicarii unui lac de unghii traditional cu rezistenta in timp a unui gel UV. Datorita formulei inovatoare, gel lacurile Cupio To Go! se usuca la lampa led in doar 30 de secunde, iar la lampa UV in 120 secunde. Gel lacurile Cupio To Go! sunt recomandate pentru saloane si pentru acasa.

Beneficii:

  • Rezistenta garantata de 4 saptamani pe unghii.
  • Culorile foarte pigmentate asigura o acoperire perfecta atat pe unghiile naturale, cat si pe unghiile artificiale.
  • Confera un luciu puternic care nu se estompeaza in timp.
  • Imbina usurinta aplicarii unui lac de unghii traditional cu rezistenta in timp a unui gel UV.
  • Datorita formulei inovatoare, Se usuca la lampa led in doar 30 de secunde, iar la lampa UV in 120 secunde.

Mod de aplicare: Se pregateste unghia naturala dupa metoda standard (se da forma unghiilor, se imping si se indeparteaza cuticulele, apoi se indeparteaza luciul unghiei naturale cu o pila buffer).  Se aplica un strat de Base Lac Cupio To Go! care se usuca in 30 de secunde in lampa LED sau in 120 de secunde in lampa UV. Se aplica alternativ 2 straturi de culoare (cel de-al doilea strat se poate aplica dupa ce primul a fost uscat minim 30 de secunde), apoi unghia se tine 60 de secunde la lampa LED sau 120 -180 de secunde la lampa UV. Se sigileaza cu Top Coat Gel Lac si se usuca 60-90 de secunde in lampa LED sau 3-4 minute in lampa UV. Se sterge stratul lipicios cu Cleaner.

Forma de prezentare: 15ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 06.03.2022