Nutrof Total, 30 capsule, Thea

Suplimente alimentare

Brand: THEA
In stoc
47,30 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

6422575

Nutrof Total este un supliment alimentar ce completeaza deficitul de vitamine antioxidante si micronutrienti,luteina,zeaxantina,acizi grasi esentiali omega-3 si extract de Vitis Vinifera ce contine 5% resveratrol.

Nutrof Total completeaza deficitul acestor elemente care se poate manifesta datorita inaintarii in varsta sau datorita dietei sarace(insuficient echilibrata,sarca in fructe,legume si peste). Compozitia Nutrof Total a fost formulata de doctori nutritionisti si oftalmologi specializati pe retina.

Compozitie:

Ulei de peste (acizi grasi esentiali omega-3),gelatina bovina,,apa purificata,vitamina C,extract de Tagetes Erecta ce contine 20% luteina si 1% zeaxaantina,plastifianti(glicerol,sorbitol),zinc (sulfat),emulgatori(monosterat de glicerol),extract de Tagetes Erecta ce contine 10% zeaxantina,vitamina E(alfa tocoferol),seleniu(sub forma de drojdie de bere imbogatita cu seleniu),extract de Vitis Vinifera ce contine 5% resveratrol,coloranti(oxid de fier negru,oxid de fier rosu),sulfat de cupru,glutation.

Mod de administrare :

O capsula o data pe zi de preferat in timpul unei mese cu o cantitate mica de apa.

Forma de prezentare: 30 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Categorii de produse