Nectar de caise, 300ml, Dacia Plant

Dieta si nutritie

In stoc
6,05 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Nectar de caise, 300ml, Dacia Plant

652356195

Nectarul natural din pulpa de caise potoleste setea si alina pofta de dulce. Din caise proaspat presate, indulcit cu suc de struguri si fara zahar, conservanti sau aditivi alimentari, nectarul asigura portia zilnica de vitamine, ca tu sa te bucuri de toata savoarea naturii si de gustul unic al caiselor.

Proprietati:

- Caisele reprezinta o sursa excelenta de vitamina A, o sursa bogata de vitamina C, fibre si potasiu. Caisele contin antioxidanti puternici din categoria carotenoizilor, care le dau culoarea specifica, portocalie, galbena, precum si antioxidantii luteina, zeaxantina si licopen. Dintre minerale, caisele reprezinta o sursa bogata de calciu, magneziu, dar si fier, cupru, zinc, seleniu si mangan.

- Ambalajul din sticla este reciclabil si pastreaza prospetimea gustului din momentul ambalarii, fiind mult mai sigur pentru consum si mai sanatos. Fara arome adaugate, fara E-uri, 100% caise, culese si sortate cu grija.

- 0% zahar adaugat, sucul de struguri ce inlocuieste zaharul este nutritiv, usor de asimilat de organism, bogat in resveratrol (un antioxidant puternic).

Ingrediente: Suc cu pulpa din caise proaspat presate - minimum 40%, suc din struguri cu pulpa - minimum 15% concentrat prin evaporarea blanda in vid la o temperatura de 60 grade, apa. Produsul nu contine coloranti si conservanti.

Mod de consum: A se agita inainte de a se consuma. Formarea de sedimente este o caracteristica naturala a sucului. Recomandam a se consuma in maximum 72 de ore de la deschidere.

Forma de prezentare: Sticla de 300ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 15.09.2021