Navatac gyno, 30 comprimate, Solartium

Mama si copilul

In stoc
45,69 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7525473

Formula revolutionara cu 6 ingrediente recunoscute de ghiduri pentru eficienta lor in reducerea starilor de greata si varsaturi la femeia gravida si pentru dispepsie.

Beneficii:

Restabileste starea de bine in caz de greata sau voma, in special in primele saptamani de sarcina, contribuie la functionarea normala a tractului digestiv, reda starea de bine in cazul raului de miscare, poate fi administrat la persoanele cu intoleranta la gluten sau lactoza.

Ingrediente active:

Vitamina B6 (piroxidina) 10 mg, extract de ghimbir (titrat la >20% acid clorogenic) 20 mg, extract de anghinare (titrat la >20% acid clorogenic) 150 mg, acid alginic 250 mg, carbonat de calciu 50 mg, bicarbonat de potasiu 50 mg.

Mod de utilizare:

1-2 comprimate pe zi, dupa masa. Paote fi administrat persoanelor cu stari de greata si/sau varsaturi, gravidelor cu stari de greata si/sau varsaturi, persoanelor cu stari de greata sau varsaturi in caz de rau de miscare.

Forma de prezentare: 30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.