Multicereale cu mere si pere Bio de la 6 luni, 200g, Topfer

Mama si copilul

Brand: TOPFER

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

17,60 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

17533228

Cereale bebelusi Topfer Bio Multicereale si Fructe cu Lapte, de la 6 luni, ideale pentru un mic dejun complet si delicios. Ideale pentru masa de mic dejun sau cina. Ca mod de fabricare, Topfer utilizeaza boabele integrale de cereale (ovaz, orz, alac), fapt ce asigura pastrarea nutrientilor importanti si pretiosi, inclusiv a fibrelor alimentare. La acestea se adauga fulgi de pere si pudra organica de mere pentru un gust bun, fructat. Combinatie reusita de cereale si fructe benefice normalizarii tranzitului intestinal, in caz ca bebelusul are tendinta catre constipatie.

Cereale bebelusi Topfer Bio Multicereale si Fructe cu Lapte, cereale delicioase, satioase si usor digerabile, ideale pentru sugarii de peste 6 luni, in cadrul unei alimentatii diversificate. Contin gluten. Fara adaos de zahar (contin zahar din materii prime naturale), fara adaos de coloranti.

Ingrediente: 33% lapte formula de continuare (lapte degresat*, maltodextrina*, uleiuri vegetale* (ulei de palmier**, ulei de rapita*, ulei de floarea-soarelui*), amidon*, zer praf* partial demineralizat, lapte praf degresat*, zer praf*, vit. C, fosfat de calciu, vit. E, pirofosfat de fier, sulfat de zinc, niacina, D-pantotenat de calciu, selenit de sodiu, vit. A, vit. B1, Vit. B6, iodat de potasiu, acid folic, vit.K, vit. D), 22% faina din ovaz integral, 12% faina din alac integral, lapte praf degresat*, zer praf partial demineralizat, 3% fulgi de pere* (pere*, orez*), 3% pulbere de mere*, carbonat de calciu, aroma naturala de mere, culturi bifidobacterii (B. breve, B. bifidum, B. Infantis, B. Longum), vit. B1, vit. A, vit.
* obtinut din culturi organice.

Ca mod de fabricare, Topfer utilizeaza boabele integrale de cereale (ovaz, orz, alac), fapt ce asigura pastrarea nutrientilor importanti si pretiosi, inclusiv a fibrelor alimentare. Combinatie reusita de cereale si fructe (mar si para), benefice normalizarii tranzitului intestinal, in caz ca bebelusul are tendinta catre constipatie. Contin lapte, se prepara cu apa.

Forma de prezentare: cutie cu 200g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 15.10.2020