Muconasal spray 1.18mg/ml, 10ml, Sanofi

Medicamente fara reteta

Brand: SANOFI
In stoc
21,45 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

2146437


Muconasal spray de la BOEHRINGER INGELHEIM este recomandat in tratamentul racelilor comune si al gripelor si in tratarea rinitei alergice. Sprayul nazal elibereaza caile respiratorii fara a usca mucoasele. Muconasal spray de la BOEHRINGER INGELHEIM este indicat si in tratarea otitelor medii si sinuzitelor.

Indicatii:
Inflamatii ale mucoasei nazale (congestie nazala) asociate cu raceala comuna si rinita alergica. Facilitarea drenajului secretiilor in sinuzite si otite medii (ocluzia trompei lui eustachio).

Mod de administrare:
- adulti: un puf de 4 ori/zi, nu mai mult de 7 zile;
- copii 6-12 ani: un puff de maxim 2 ori/zi,

Atentionari:
Produsul poate produce ameteli (atentie in cazul soferilor sau activitatilor de precizie). Utilizarea prelungita poate duce la inflamatie cronica prin tahifilaxie si la atrofia mucoasei nazale.
Asocierea cu IMAO sau antidepresive triciclice poate determina hipertensiune arteriala. Atentie la pacientii cu glaucom cu unghi inchis. Se va evita contactul cu ochii. Precautie in sarcina si alaptare.

Reactii adverse:
Edem al mucoasei (hiperemie reactiva), senzatie de arsura nazala la pacientii sensibili. Rar cazuri severe de greata, varsaturi, ameteli, cefalee, secretii nazale, tulburari ale gustului.
Este posibil sa apara efecte cardiovasculare (palpitatii, modificari ale frecventei cardiace sau hipertensiune arteriala).

Forma de prezentare: 10 ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 10.05.2022