MSM IbuActin, 30 capsule vegetale, Secom

Suplimente alimentare

Brand: SECOM
Cumpara un produs REVALID selectionat si beneficiezi de 20% reducere 20% reducere la produsele REVALID selectionate
In stoc
45,69 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: MSM IbuActin, 30 capsule vegetale, Secom

17538965

MSM IbuActin este un supliment alimentar pe baza de extracte din plante si MSM cu rol in reducerea disconfortului articular.

Proprietati:

- Favorizarea reducerii perceptiei durerii de la nivel articular si muscular

- Pastreaza mobilitatea si integritatea cartilajului articular, sustinand astfel incetinirea procesului de rigidizare articulara.

- Sustine rezistenta fizica, imbunatatirea performantelor sportive si capacitatea de recuperare a organismului post exercitii fizice de intensitate ridicata prin efect de suport in relaxarea musculara si reducerea duratei disconfortului ce poate surveni la acest nivel.

- Reduce senzatia de “picioare grele” si mentine tonusul vascular normal.

- Sustine mentinerea capacitatii antioxidante a organismului prin sustinerea reducerii nivelului de enzime si citokine ce intervin in formarea speciilor reactive de oxigen (radicali liberi), dar si prin sustinerea unui nivel normal al compusilor cu caracter antioxidant (ex. glutation redus, superoxid-dismutaza, catalaza)

- Contribuie la mentinerea structurii si a aspectului placut al firului de par, a pielii si a unghiilor; OptiMSM, prin continutul in sulf, sustine structura normala a keratinei, una dintre cele mai abundente proteine de la nivelul firului de par, a pielii si a unghiilor.

Compozitie: MSM (metilsulfonilmetan), Hamei, Bromelaina, Salcie alba, Papaina, Ghimbir, Turmeric.

Mod de administrare: Cate 1 capsula de 2 ori/zi, la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Avertizari: Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Forma de prezentare: 30 capsule vegetale

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 11.05.2021

Categorii de produse